edavuca Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #111 pelishh' Alıntı: Bacum büyük ihtimalle bana yazdın bunuu alıntı yapsana cvp verirkenn..Sormaa ben kalkamadım pc başından yaa Genişletmek için tıkla ... tıckerlerınızı nasıl yaptınız laa lıly denmı
pelishh' Alıntı: Bacum büyük ihtimalle bana yazdın bunuu alıntı yapsana cvp verirkenn..Sormaa ben kalkamadım pc başından yaa Genişletmek için tıkla ... tıckerlerınızı nasıl yaptınız laa lıly denmı
cesu- Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #112 kızlar herşeyi yaptım son bi bilgi lütfen burda yapıştıracağım yeri bulamıyorum imza diye bi yer yok
masal24 Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #113 pelishh' Alıntı: yok cnm görünmüyo zaten olursa sende görebilirsin Genişletmek için tıkla ... off ugraşamıcam sabah yaparım uykum deldii benim ben kaçar herkese cici geceler
pelishh' Alıntı: yok cnm görünmüyo zaten olursa sende görebilirsin Genişletmek için tıkla ... off ugraşamıcam sabah yaparım uykum deldii benim ben kaçar herkese cici geceler
tamzara Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #114 len bende gidiyorum uyumaya ilk günden sapıttırmayın konuyu coşmus gitmis hemen sayfa sayısı zaten 😀 haydin iyi geceler :*
len bende gidiyorum uyumaya ilk günden sapıttırmayın konuyu coşmus gitmis hemen sayfa sayısı zaten 😀 haydin iyi geceler :*
pelishh Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #115 cesu-' Alıntı: kızlar herşeyi yaptım son bi bilgi lütfen burda yapıştıracağım yeri bulamıyorum imza diye bi yer yok Genişletmek için tıkla ... Datlum sağ üstte ayarlar var.Ona tıkla solda imzamı değiştir çıkıcak..Kopyaladığın kodu resim için url giriniz yazan yere yapıştır ve yükle de.sonra imza resmi ekleye tıkla bacım.Son olarakda imzamı kaydet ve çık
cesu-' Alıntı: kızlar herşeyi yaptım son bi bilgi lütfen burda yapıştıracağım yeri bulamıyorum imza diye bi yer yok Genişletmek için tıkla ... Datlum sağ üstte ayarlar var.Ona tıkla solda imzamı değiştir çıkıcak..Kopyaladığın kodu resim için url giriniz yazan yere yapıştır ve yükle de.sonra imza resmi ekleye tıkla bacım.Son olarakda imzamı kaydet ve çık
gizi Aktif Üye Üye 8 Ocak 2012 #116 cesu-' Alıntı: kızlar herşeyi yaptım son bi bilgi lütfen burda yapıştıracağım yeri bulamıyorum imza diye bi yer yok Genişletmek için tıkla ... canım üst tarafta ayarlar varya onu tıkla orda solda
cesu-' Alıntı: kızlar herşeyi yaptım son bi bilgi lütfen burda yapıştıracağım yeri bulamıyorum imza diye bi yer yok Genişletmek için tıkla ... canım üst tarafta ayarlar varya onu tıkla orda solda
pelishh Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #117 masal24' Alıntı: off ugraşamıcam sabah yaparım uykum deldii benim ben kaçar herkese cici geceler Genişletmek için tıkla ... tamzara' Alıntı: len bende gidiyorum uyumaya ilk günden sapıttırmayın konuyu coşmus gitmis hemen sayfa sayısı zaten 😀 haydin iyi geceler :* Genişletmek için tıkla ... İii geceler bacularrr
masal24' Alıntı: off ugraşamıcam sabah yaparım uykum deldii benim ben kaçar herkese cici geceler Genişletmek için tıkla ... tamzara' Alıntı: len bende gidiyorum uyumaya ilk günden sapıttırmayın konuyu coşmus gitmis hemen sayfa sayısı zaten 😀 haydin iyi geceler :* Genişletmek için tıkla ... İii geceler bacularrr
pelishh Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #120 cesu-' Alıntı: kızlar oldu mu bakimm deneme Genişletmek için tıkla ... afferin benim kuzumaaaaaaa ne kadar kolay anlatmışım
cesu-' Alıntı: kızlar oldu mu bakimm deneme Genişletmek için tıkla ... afferin benim kuzumaaaaaaa ne kadar kolay anlatmışım