pelishh Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #101 edavuca' Alıntı: hey siz niye kırmızısınız bn nıye sıyahım bırı benıtez elden guncellesın yaaa anaaaaaa burda begen butonuda varmıs yahu yasasın Genişletmek için tıkla ... La kuduruk iki dkk sabret
edavuca' Alıntı: hey siz niye kırmızısınız bn nıye sıyahım bırı benıtez elden guncellesın yaaa anaaaaaa burda begen butonuda varmıs yahu yasasın Genişletmek için tıkla ... La kuduruk iki dkk sabret
edavuca Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #104 kız zaten ablamda zor durdum kocıke hadı gıdeım kızlar naptı dıye bı hal oldum kocısde sen kafayı yedın valla dıyo dedım sus sen anlamazsın
kız zaten ablamda zor durdum kocıke hadı gıdeım kızlar naptı dıye bı hal oldum kocısde sen kafayı yedın valla dıyo dedım sus sen anlamazsın
pelishh Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #106 masal24' Alıntı: benim çizelgem olmuşmuu yaa biri söylesinn Genişletmek için tıkla ... yok cnm görünmüyo zaten olursa sende görebilirsin
masal24' Alıntı: benim çizelgem olmuşmuu yaa biri söylesinn Genişletmek için tıkla ... yok cnm görünmüyo zaten olursa sende görebilirsin
gizi Aktif Üye Üye 8 Ocak 2012 #107 masal24' Alıntı: benim çizelgem olmuşmuu yaa biri söylesinn Genişletmek için tıkla ... olmamış canım
pelishh Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #108 edavuca' Alıntı: kız zaten ablamda zor durdum kocıke hadı gıdeım kızlar naptı dıye bı hal oldum kocısde sen kafayı yedın valla dıyo dedım sus sen anlamazsın Genişletmek için tıkla ... Bacum büyük ihtimalle bana yazdın bunuu alıntı yapsana cvp verirkenn..Sormaa ben kalkamadım pc başından yaa
edavuca' Alıntı: kız zaten ablamda zor durdum kocıke hadı gıdeım kızlar naptı dıye bı hal oldum kocısde sen kafayı yedın valla dıyo dedım sus sen anlamazsın Genişletmek için tıkla ... Bacum büyük ihtimalle bana yazdın bunuu alıntı yapsana cvp verirkenn..Sormaa ben kalkamadım pc başından yaa
tamzara Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #109 https://www.meleklermekani.com/site.php kızlar burda sohbet odası var ben dolanıyom cok güzel seyler var hepinize hoşgeldin ilettiler 😀
https://www.meleklermekani.com/site.php kızlar burda sohbet odası var ben dolanıyom cok güzel seyler var hepinize hoşgeldin ilettiler 😀
gizi Aktif Üye Üye 8 Ocak 2012 #110 sorma ya koçişe anlatıp duruyom durumumuzu oda sağ olsun dinliyo öyle kıyamam tatil bugün bişiler filan yapalım dedi ama baktım çok hevesli takip ediyom ses çıkarmadı artık şimdide gitti yattı
sorma ya koçişe anlatıp duruyom durumumuzu oda sağ olsun dinliyo öyle kıyamam tatil bugün bişiler filan yapalım dedi ama baktım çok hevesli takip ediyom ses çıkarmadı artık şimdide gitti yattı