slm aynurcum sonucun belli oldumu merak ettim.inşllh hayırlı haberlerini bekliyoruz🙂benimde bir hafta sonra belli olacak inşllh.zor günler geçirdim.yumurta toplama işleminde genel anestezi istemedim,bayılmaktan korktuğum için.lokal anestezi oldu.ama çok hissettim.herkeze genel anestezi tavsiye ederim.kendimi sıkmaktan karın içindeki kaslar bir hafta acıdı.18 yumurta toplandı.16 tanesi döllenmiş.sonrasında karın ve yumurtalıklar su topladı.doktorum istersen transferi erteleyelim dedi.ben artık gelmişken olsun dedim.sonuçta şehırdışından gidiyoruz.tek embriyo koydular .çift koyarsak dahada şişersin dedi.bende kabul ettim.o günden beri evde yatıyorum .çok sıkıntılı bir dönem geçirdim.çok şiştim.nefes almakta ,yürümekte.oturup kalkmada zorlandım.mide bulantısı oldu.yumurtalıkları su toplayanlara şiddetle tavsiye ediyorum ki transferlerini mutlaka 1 ay ertelesinler.ben pişman oldum.daha yeni kendime geldim.rabbim artık emeklerimizi boşa çıkarmasın inşllh.çok uzattım,hakkımızda hayırlısı olsun .