*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 28 Şubat 2011 #11 Çok şıklar beyazlıya bittim😀emeğine sağlık canım
Ç Çilekli Pasta Forum Okuru 25 Nisan 2011 #13 mezuniye kıyafetleri Bayıldım ya çok teşekkür ediyorum. Gerçekten mezuniyetimde bunlardan bir tanesini giymek isterim. Sağolun.
mezuniye kıyafetleri Bayıldım ya çok teşekkür ediyorum. Gerçekten mezuniyetimde bunlardan bir tanesini giymek isterim. Sağolun.
M merve,92, Forum Okuru 27 Nisan 2011 #14 mavi kurdela lı kıyafet arkadaşlar en baştaki mavili elbise nerde satılıyor.lütfen biri cevap versin.
mavi kurdela lı kıyafet arkadaşlar en baştaki mavili elbise nerde satılıyor.lütfen biri cevap versin.
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 11 Mayıs 2011 #15 fiyat mavi kurdaleli elbisenin fiyatını nasıl öğrenebilirim biri bana yardım etsinnn....
LALEZAR Daimi Üye Üye 17 Mayıs 2011 #16 Ayyy haman bir yerlerden mezun olasım varrrrrrrrrrrrr Beni hangi okul alır acep 41 ından sonra AÖF sayılmaz dimi 😀
Ayyy haman bir yerlerden mezun olasım varrrrrrrrrrrrr Beni hangi okul alır acep 41 ından sonra AÖF sayılmaz dimi 😀
ilkimsu Yeni Üye Üye 21 Ağustos 2011 #17 bu elbiseler 40-70 arası değişiyordur bence öyle düşünüyorum kumaşa göre farklılık gösterir fiyat
Ş ...şBNm... Yeni Üye Üye 6 Kasım 2011 #18 bu elbiseyi nasıl satın alabiliriz biliyor musunuz? Bilen varsa lütfen söylesin.. Şimdiden teşekkürler...
bu elbiseyi nasıl satın alabiliriz biliyor musunuz? Bilen varsa lütfen söylesin.. Şimdiden teşekkürler...