günaydın cnmmmmgünaydın kızlarrrr
günaydın cnmmmm
iim cnm erken kalktım bugün dedim biraaz çalışlayım yarın malum son sınav.bi yandan notları okyorum bi yandan burayı takip ediyorum:laugh:bişi olmaz tatlım artık burdan görüşürüz mailini aldım zatn.sen nasılsınnnapıyosun tatlımya benım msn açılmıyor delı oldum sabah sabah 🙂
iim cnm erken kalktım bugün dedim biraaz çalışlayım yarın malum son sınav.bi yandan notları okyorum bi yandan burayı takip ediyorum:laugh:bişi olmaz tatlım artık burdan görüşürüz mailini aldım zatn.sen nasılsınn
dikakt et kendine canım yaa sürekli sıcak bişiler iç ıhlamur kuşburnu adaçayı ne varsa.inanırmısın benim grip gerçti ama öksürük hala devam yani 1 ay oldu nerdeyse ama geçmiyo habire içiyorum bişiler inş sende ii olursun cnm sıkı giyin üşütmeeıyıyım bende ama sabah sabah canım sıkıldı bu olaya yaaaa neden böyle oldu anlamadım neyse bende nezleyım bugün baya fenayım bakalım nasıl ıyılesıcem yaaa offffoffff hep hastayım yanı
dikakt et kendine canım yaa sürekli sıcak bişiler iç ıhlamur kuşburnu adaçayı ne varsa.inanırmısın benim grip gerçti ama öksürük hala devam yani 1 ay oldu nerdeyse ama geçmiyo habire içiyorum bişiler inş sende ii olursun cnm sıkı giyin üşütmee