beraaa cnm yaa ben seni çok merak etmiştim arkadaşım nerelerdesin sen yaaakızlar ben geldim ama kimse yokmuş sizleri çok özlemişim valla bende hala tıkyok kızlar psikolejim çok bozuk kım seyle konusmak bıle istemiyorum isyanda etmek istemıyorum nasıl olcak bende bılmıyorum ya ama çok çoçuk istiyorum
sizi çok seviyorum arada kendinize iii bakın......
ıyıyım cnm evet az kaldı cnm 4 5 haftamız kaldı hazırlıklar hızlandı artık eskılerı tamamlıyorum cnm sen nasılsın dualarım sızlerle ozellıkle selzeh ve senınle cnm benımyaz güneşi canım nasılsınn yaaa ayy az kaldı doğumanuna tatlım Rabbim kolaylıkla doğum nasip etsin sağlıkla al bebeğini inşş cnm nolur dua et banada lütfenn en çok ihtiyacım olan şey duaa.
Allah razı olsun bitanem Rabbim sanada kolaylıkla ve sağlıkla bi doğum nasip etsinnıyıyım cnm evet az kaldı cnm 4 5 haftamız kaldı hazırlıklar hızlandı artık eskılerı tamamlıyorum cnm sen nasılsın dualarım sızlerle ozellıkle selzeh ve senınle cnm benım
amın cnm ısteyen herkese nasıp etsın saglıklı hayırlı evlat cnm ınş sızlerde yasıyacaksınızAllah razı olsun bitanem Rabbim sanada kolaylıkla ve sağlıkla bi doğum nasip etsinn
hani kanı kaynar derler yaa benim içnde sende ölee tatlımm.Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versinn o eksikleri tamamlamak o çantayı hazırlamak nekadar zevklidir yaşamayı nasip eder inş mevlamm
inşallah cnm inşallahhh buralarda bu güzel duyguları paylaşmayı nasip etsin Rabbim inşallahhhhamın cnm ısteyen herkese nasıp etsın saglıklı hayırlı evlat cnm ınş sızlerde yasıyacaksınız
kızlar ben geldim ama kimse yokmuş sizleri çok özlemişim valla bende hala tıkyok kızlar psikolejim çok bozuk kım seyle konusmak bıle istemiyorum isyanda etmek istemıyorum nasıl olcak bende bılmıyorum ya ama çok çoçuk istiyorum
sizi çok seviyorum arada kendinize iii bakın......