canım kusura bakma aklıma gelmemiş birden tabiki snede varsın eskiler hepimizz bak yazayım hemne seniide ekliim zuzuyudaa sizler olmadan olurmu yawww:laugh:merhaba hanımlar.....
bu site harika olmuş ii düşünmüşsünüzz... 🙂 benim isi,m geçmemiş amaaaaaaaaaaaa
canım benimm çok sağol ii geçti çok şükür oh beee rahatladım vaallla artık daha çok burdayımm(sankim az giriyodumda😛iha🙂Yaaa kıskanıyorum ama amma da kaynatmışsınız bugün🙂Ben malum ancak akşamları girebiliyorum ama yazdıklarınızı okuyacağım devamlı...
Hazalcım canım benim sıkma artık canını sonuçta pozitif çıkmuş ve gebeliğinin erken dönemlerinde olduğun için değerin düşük.Boşver yaaa hamileliğinin tadını çıkar tatlım...
Nurcum şekercim inş. güzel geçmiştir sınavın ve şu sınav derdinden kurtulursun Allah yardımcın olsun...
slm melekler nerelerdesiniz hani bugunun menusu yazilmamis bugun kim yazicak menuyu hadi anlasalim her gun birimiz yemek tatli pasta borek corek iste bogaza girecek biseyler yazalim arkadaslar.
selzehhh canım ii gecler nasılsınn
canım benimm çok sağol ii geçti çok şükür oh beee rahatladım vaallla artık daha çok burdayımm(sankim az giriyodumda😛iha🙂
he kızz sorma işte dedim ya bendeee yaa napiim aarkadaşım kopamıyom sizlerdenn bende burda ahatlıyom yazışıyoz ne güzelayyyy nur alemsın heeee sankım çok az gırıyodunda şimcik daha çok giricen 😛iha:
he kızz sorma işte dedim ya bendeee yaa napiim aarkadaşım kopamıyom sizlerdenn bende burda ahatlıyom yazışıyoz ne güzel