selzeh sana bir soru soracağım canım benim iki gündür göbeğim acıyor bi akıntı yad şişlik yok neden olabilir biliyormusun
iim cnm sanada hayırlı cumalr bu arada.3te sınav var çalışıyom bi yandan bi yandan da sizinle burdayım:laugh😱n parmağımda on marifet😛iha:sen nasılsın cnm
hosbulduk tatlım nasılsın bakalım bebiş nasıl🙂
selzeh sana bir soru soracağım canım benim iki gündür göbeğim acıyor bi akıntı yad şişlik yok neden olabilir biliyormusun
iyiyim canım ben sizi sormalı bebbişte iyi bugün hiç ses yok uyanmadı heralde daha
bittiğim andırr.valla bu dersin hocasıda taktımı taakar Allah korusunn:laugh:teknoloji işte tatlım sunumlar bpc de zaten onlara bakıyom bi yandan sonra size dönüyom yeni yazılan varmı diee😛iha:.bu gün hayırlısıyla geçerse dahha ii olcam inş tatlım bakalım nolcakksen hem ders çalışıyon hem burdasın sınavda burayı sorucaklar sana tabıııı sen burda dur bız anlatıcaz sana derslerını😛iha: sen sınavda sorulara buradakı konusulanlarını yazarmısın bırde amma olur yaaaa😛iha:
canım bu konuda hiç bılgım yok ama acaba karnın gerılıyorya ondan olabılırmı dıye düşündüm bır an ama tam bılmıyorum yanı doktoruna sormanda fayda var tatlım ne zamandır var bu agrı
aman Allah korusun bitanem yaa dikkat et kendien bişiler yapma zorlayıcı falan.hayırlısıyla bişicikler olmaz inşş.netten baktım rahim büyüdükçe olur diyo canım sadece göbek çukuru acıyor iki gündür var bende fıtıktan korkuyorum zaten kasık fıtığım var birde göbek fıtğı çıkmasın ya