2009 Mart-Ağustos Eskiyi Özleyen Üyeler

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ebru yaa gitme nolurrr hem sensiz tadı olmaz bak ne güel tam toplandık gırgır şamata derkenn yaaa yütfen eme yoluy gitme bişiler yap sınırlıya geçin ne biliimm iştee canım kazaya çok züüldüm tabi Allah korumuş bidaha sen yanlızca şöförün yanındaki koltuğa otur
yaw şaka bi yana da çok geçmiş olsun cnm dikkat ett kendine cana geleceğine mala gelmiş ama Allah ödeme kolaylığı versinn.bizleri bırakma tamam mıı

hayırlsı olsun canım sağlıkla doğsunda kız erkek farketmez tabiki.anam koccaman olmuş ya sen yolu yarıladın artık geri sayımlar başlıcak nerdeyse...olsun annesi koşturursun onun güzelliğide bi başkadır heralde içinde sürekli kıpırdayan bişi.Allahım ne büyük bi lütuf Yarabbim inş bizede nasip eyler canım benim dualrınızı eksiketmeyin bizler içinde hamişler olarakk.grşzz cnm gel arada

hsg canim nasilsin bende bulanti yok daha ama sanki agzim kopuruyor kizlar bide sorum olucak size yardim ederseniz sevinirim benim bu bebek baya bi akil karistiriyor kan testi sonucum 23 kusurdeymis 5 den assa olunca sonuc negatifmis ama benimki 23 kusur buda positife yakinmis ve carsamba sabah tekrar kan vermem gerekirmis sizce bu deger nasil.

canm benim çok fazla bi bilgim yok değerler olarak ama bence pozitif yani sonuçta daha çok minik annesi ve çıkan değerinde çok az değil eminim haftayakatlanarak artar.sen aklını karıştırma değerlerle falan yorma hiç kendini dinlen hep inş kocaman olcak o değer önümüzdeki günlerde😀

kocaman olduk kız artık biz darısı sizin başına artık canım en yakın zamanda ALLLAH sizede nasip eder inşallah