*jellibon* Daimi Üye Üye 7 Ocak 2009 #11 Cevap: 2009 emo saç modelleri saçmalıkla uğraşıyorlar ve kendi fotolarını çekiyolar ne kadar komikler
Cevap: 2009 emo saç modelleri saçmalıkla uğraşıyorlar ve kendi fotolarını çekiyolar ne kadar komikler
SaBıR MeLeĞi Aktif Üye Üye 8 Ocak 2009 #12 Cevap: 2009 emo saç modelleri hiiiiç beğenmedim güzelce bişey yapsaydı daha güzel olurdu
M Misafir Melek Forum Okuru 14 Mayıs 2010 #14 süper bence çok güzel çünkü aynı saç modelinin bir değişiği bendede var çirkin diyenler kıskançlığından ole diolar bence süper
süper bence çok güzel çünkü aynı saç modelinin bir değişiği bendede var çirkin diyenler kıskançlığından ole diolar bence süper
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 26 Mayıs 2010 #15 bende resımler acılmadı goremıyorum ama tahmın edebılıorum aptal saptal sac dıkmeler garıp garıp sac toplamalar tokalar küpeler,giyimler.düşük don(don diorum evet bınbır sahıt lazım pantolon demeye agları ta dızlerınde) hıı makyajıda unutmamak lazım o pörtlekk gözlerii vs vs.. dıkkat cekmek için kendılerını maymun edıyorlar.. reklamın iyisi kötüsü olmaz misali...
bende resımler acılmadı goremıyorum ama tahmın edebılıorum aptal saptal sac dıkmeler garıp garıp sac toplamalar tokalar küpeler,giyimler.düşük don(don diorum evet bınbır sahıt lazım pantolon demeye agları ta dızlerınde) hıı makyajıda unutmamak lazım o pörtlekk gözlerii vs vs.. dıkkat cekmek için kendılerını maymun edıyorlar.. reklamın iyisi kötüsü olmaz misali...
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 26 Mayıs 2010 #16 ne güsel yasmışım yaww repp verin bana hakkettim bakın bu sefer🙂
yasemin asu Yeni Üye Üye 31 Mart 2011 #18 iğrenç ya b*k gibi oluyırlar resmn aynaya bkmıyorlaer sanırım hiç🙂
I isyankar rapcinin dramı Forum Okuru 9 Eylül 2011 #19 Aralrında güzel modeller var ama hangisini yaptursam karar veremedim daha fazla resim yüklerseniz sevinirim 🙂 <3
Aralrında güzel modeller var ama hangisini yaptursam karar veremedim daha fazla resim yüklerseniz sevinirim 🙂 <3