2 Milyondan 76 Milyona yolculugumuz...

Melekcim sen aşmıssın, rüyanda tedaviye geçmişsin, doğum yapmışsın ooooooooooo 😀

emineeeeeeeeeeeee facedeki pastalara bittim kim o marifetli, bayan ablanmı?Kursamı gitti nasıl bir beceridir yaa maşallah diyimmm

🙂))evet canım ablam cocolat tan mezun pastanesi var ve böyle çılgın çılgın şeyler yapıyo acayip bir yeteneği var onun.ama o bide tasarımcı o yüzden böyle şeyleri çok güzel yapabiliyo

eminecim tavsiyen için sağol. normaldede adacayını hiç sevmem 🙂 suan sadece ıhlamur ve lımonla devam edıyorum. bendede cok sık bogaz sorunu yaşanıyor. kucuklugumden beri aynı. hamıle olmasan neler kullanıcam ama böyle oluncada mecbur çekıcez 🙁

bende de aynı malesef şimdilerde birde bana inat sanki tam böyle adet günlerime yakın oluyo e belki hamileyimdir diye bişeyde içmiyorum regl olunca dayıyorum haplara kendimi🙂))

sağol canım ınşallah ıyı haberlerle gelıcem. yarın eve geldiğimde size mutlaka yazarım 🙂

🙂))evet canım ablam cocolat tan mezun pastanesi var ve böyle çılgın çılgın şeyler yapıyo acayip bir yeteneği var onun.ama o bide tasarımcı o yüzden böyle şeyleri çok güzel yapabiliyo

Ayy hepsi sanat eseri gibi ya.Bebişimin ilk doğum günü pastasını ona sipariş ediyim bari .....
Ben uçuşa geçtim kızlar

kızlar ben çıkıyorum dükkana gitmem lazım asma ordan giricem tabiki🙂sizleri çooook öptüm hayırlı cumalar olsun inşallah...