2 Milyondan 76 Milyona yolculugumuz...

günaydın canım mesajı okurken kendime geldim ay ne güzel rüya bu canıııımmmm inşallah

afiyet olsun şekerrr. oo çok şanslıısın
saol şekeriasıl sanşım sizi bulduğum için ,bazen kendimi kanuni süleyman gibi hissediyorum🙂

selam kızlar, barukcum geçmiş olsun canım dikkat et kendine. krisim içime doğuyo herkes hamile kalacak demişsin ya "içini yerim ben canım yaaa" inşallah canım isteyen herkes olsunn.
ekin çok güldüm yaptım olacak süpersin canım ya

ay kızlar dün akşam rüyamda oğlum olmuş gördüm, akşam da ne gördüm biliyonuz mu rahim filmi çekiiyorum ben sağ kasığım ağrıyo ya o tarafa filimde kapalı görünüyo ay diyorum spremlerin gideceği yer yok yumurta orda bekliyo ama geçiş yok, ama sol taraftada yumurta varmış o tarafa gitseler bari dyorum bir üzülüyorum ki sormayın. ama öyle rüya işte hayır olsun. ...... açık kalmış 🙂)

sağol canım ınsallah hafta sonu kendımı toparlarım bu şekilde çalışmak hiç kolay olmuyor 🙁
bebeği okadar çok düşünüyorki insan rüyalar bile onla ilgili 🙂

Barukçum çok geçmiş olsun canım bol bol ıhlamur,portakal suyu falan iç.hamile olmasaydın adaçayı derdim çünkü süper geliyo ama sen adaçayı artık içemezsin.LİMON,KARABİBERİ BİRAZ BİR ÇAY BARDAĞINA DAMLAT GARGARA YAP canım boğazına çok iyi gelir bende devamlı olurum ve şarkı söylediğim için en kısa yollarını biliyorum sabah akşam gece yatmadan uygularsan çabuk geçer canım

esilcım benıde sık sık ruyasında hamıle gören vardı ve her seferınde soruyorlardı, sızdede bır gerçeklik payı olur inşallah 🙂

inşallah canım ama test yaptımya içimde hiç öle bişey yok regli olim yumurta takibi yaptırcam kendimi ona odakladım yazını gördüm ama net gitti yazamadım canım sende hastaymışsın kendine dikkat et bebegim tabikide minigimize yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

emoooşşşşşşşşş sende burdaymışsın görmedim selam canım nasılsın kızlar cumanız mübarek olsun rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine emeklerimizi boşa çıkarmasın hamişlerimizede hayırlı gogumlar nasip etsin 🙂

emineeeeeeeeeeeee facedeki pastalara bittim kim o marifetli, bayan ablanmı?Kursamı gitti nasıl bir beceridir yaa maşallah diyimmm