yagmur_bulut Yeni Üye Üye 15 Şubat 2011 #71 yagmur_bulut' Alıntı: diğer arkadaşlarımıza nasıl haer verceğiz🙁((((((((((Onlarıda çok özledim şimdiden🙁((((((((( Genişletmek için tıkla ... nasıl yazısı neden kırmızı,ben yapmadımki🙁((
yagmur_bulut' Alıntı: diğer arkadaşlarımıza nasıl haer verceğiz🙁((((((((((Onlarıda çok özledim şimdiden🙁((((((((( Genişletmek için tıkla ... nasıl yazısı neden kırmızı,ben yapmadımki🙁((
krishazel Yeni Üye Üye 15 Şubat 2011 #73 yagmur_bulut' Alıntı: diğer arkadaşlarımıza nasıl haer verceğiz🙁((((((((((Onlarıda çok özledim şimdiden🙁((((((((( Genişletmek için tıkla ... face den yada msn den yada maille haber verecegiz sakin kanaldan yazmayin
yagmur_bulut' Alıntı: diğer arkadaşlarımıza nasıl haer verceğiz🙁((((((((((Onlarıda çok özledim şimdiden🙁((((((((( Genişletmek için tıkla ... face den yada msn den yada maille haber verecegiz sakin kanaldan yazmayin
yagmur_bulut Yeni Üye Üye 15 Şubat 2011 #74 ne olcak bizim bu mapusluğumuz🙁(((((((ahhhh aahhhhh biz u hallare düşecekmiydik🙁(((((((
krishazel Yeni Üye Üye 15 Şubat 2011 #75 yagmur_bulut' Alıntı: diğer arkadaşlarımıza nasıl haer verceğiz🙁((((((((((Onlarıda çok özledim şimdiden🙁((((((((( Genişletmek için tıkla ... face den yada msn den yada maille haber verecegiz sakin kanaldan yazmayin
yagmur_bulut' Alıntı: diğer arkadaşlarımıza nasıl haer verceğiz🙁((((((((((Onlarıda çok özledim şimdiden🙁((((((((( Genişletmek için tıkla ... face den yada msn den yada maille haber verecegiz sakin kanaldan yazmayin
lenalena Yeni Üye Üye 15 Şubat 2011 #76 krishazel' Alıntı: suan sadece e... mu kullaniyorsunuz ? Genişletmek için tıkla ... evet canım 15 gün kullanacağız
krishazel' Alıntı: suan sadece e... mu kullaniyorsunuz ? Genişletmek için tıkla ... evet canım 15 gün kullanacağız
krishazel Yeni Üye Üye 15 Şubat 2011 #77 yagmur_bulut' Alıntı: ne olcak bizim bu mapusluğumuz🙁(((((((ahhhh aahhhhh biz u hallare düşecekmiydik🙁((((((( Genişletmek için tıkla ... sorma canim ne mutluyduk ama yine toparlanacagiz
yagmur_bulut' Alıntı: ne olcak bizim bu mapusluğumuz🙁(((((((ahhhh aahhhhh biz u hallare düşecekmiydik🙁((((((( Genişletmek için tıkla ... sorma canim ne mutluyduk ama yine toparlanacagiz
krishazel Yeni Üye Üye 15 Şubat 2011 #78 yagmur_bulut' Alıntı: ne olcak bizim bu mapusluğumuz🙁(((((((ahhhh aahhhhh biz u hallare düşecekmiydik🙁((((((( Genişletmek için tıkla ... sorma canim ne mutluyduk ama yine toparlanacagiz herkes haberdar olunca gelir eski gunlerdeki gibi oluruz
yagmur_bulut' Alıntı: ne olcak bizim bu mapusluğumuz🙁(((((((ahhhh aahhhhh biz u hallare düşecekmiydik🙁((((((( Genişletmek için tıkla ... sorma canim ne mutluyduk ama yine toparlanacagiz herkes haberdar olunca gelir eski gunlerdeki gibi oluruz
krishazel Yeni Üye Üye 15 Şubat 2011 #79 lenalena' Alıntı: evet canım 15 gün kullanacağız Genişletmek için tıkla ... esin baska birsey kullaniyormuydu?
lenalena' Alıntı: evet canım 15 gün kullanacağız Genişletmek için tıkla ... esin baska birsey kullaniyormuydu?
yagmur_bulut Yeni Üye Üye 15 Şubat 2011 #80 krishazel' Alıntı: face den yada msn den yada maille haber verecegiz sakin kanaldan yazmayin Genişletmek için tıkla ... oldu bil tatlişim sonra o şirret dadanır buralarada,akkbabaileş yiyici,parasını yediğikişiyle breaber kurtlar sofrasını kurmuşlar🙁((((((( Bir avuç olan bizden korkup neler yapıpyorlar demekki doğruluk payı var ,yazıllanlarda:
krishazel' Alıntı: face den yada msn den yada maille haber verecegiz sakin kanaldan yazmayin Genişletmek için tıkla ... oldu bil tatlişim sonra o şirret dadanır buralarada,akkbabaileş yiyici,parasını yediğikişiyle breaber kurtlar sofrasını kurmuşlar🙁((((((( Bir avuç olan bizden korkup neler yapıpyorlar demekki doğruluk payı var ,yazıllanlarda: