fatma_84 Yeni Üye Üye 18 Şubat 2011 #881 Mrb arkadaşlar... Moralim çok bozuk... Dün akşamdan beri bacaklarımda kendiliğinden morluklar oluşmaya başladı.Öyle küçükte değil,yumurta büyüklüğünde.Bir yerlere çarpmadığımdan eminim.Neden kaynaklanıyor olabilir sizce,bilgisi olan var mı canlar... Offf canım çok sıkıldı yaaa
Mrb arkadaşlar... Moralim çok bozuk... Dün akşamdan beri bacaklarımda kendiliğinden morluklar oluşmaya başladı.Öyle küçükte değil,yumurta büyüklüğünde.Bir yerlere çarpmadığımdan eminim.Neden kaynaklanıyor olabilir sizce,bilgisi olan var mı canlar... Offf canım çok sıkıldı yaaa
krishazel Yeni Üye Üye 18 Şubat 2011 #882 melisela' Alıntı: krisim selam canım, dün dediğin arkadaşa senin face adını vermiştim, oda eklemişti ve akşam senle irtibata geçecekti canım.. Genişletmek için tıkla ... sagol canim konustuk 🙂
melisela' Alıntı: krisim selam canım, dün dediğin arkadaşa senin face adını vermiştim, oda eklemişti ve akşam senle irtibata geçecekti canım.. Genişletmek için tıkla ... sagol canim konustuk 🙂
krishazel Yeni Üye Üye 18 Şubat 2011 #883 fatma_84' Alıntı: Mrb arkadaşlar... Moralim çok bozuk... Dün akşamdan beri bacaklarımda kendiliğinden morluklar oluşmaya başladı.Öyle küçükte değil,yumurta büyüklüğünde.Bir yerlere çarpmadığımdan eminim.Neden kaynaklanıyor olabilir sizce,bilgisi olan var mı canlar... Offf canım çok sıkıldı yaaa Genişletmek için tıkla ... gecmis olsun canim agri si varmi peki? alerji falan varmi sende ? istersen ilik bir dus al iyi gelir
fatma_84' Alıntı: Mrb arkadaşlar... Moralim çok bozuk... Dün akşamdan beri bacaklarımda kendiliğinden morluklar oluşmaya başladı.Öyle küçükte değil,yumurta büyüklüğünde.Bir yerlere çarpmadığımdan eminim.Neden kaynaklanıyor olabilir sizce,bilgisi olan var mı canlar... Offf canım çok sıkıldı yaaa Genişletmek için tıkla ... gecmis olsun canim agri si varmi peki? alerji falan varmi sende ? istersen ilik bir dus al iyi gelir
meri58 Yeni Üye Üye 18 Şubat 2011 #884 krishazel' Alıntı: ilik sut ic tatlim birde olumsuzluklari dusunmemeye calis sen streslisin bu gunler yapma boyle zarari olur sana Genişletmek için tıkla ... yok canım stres yıokda bedendeki halsizlik ruh halime yansıdı bu gün sersem gibiydim bütün gün sütü ben resmen kovayla içiyom🙂))
krishazel' Alıntı: ilik sut ic tatlim birde olumsuzluklari dusunmemeye calis sen streslisin bu gunler yapma boyle zarari olur sana Genişletmek için tıkla ... yok canım stres yıokda bedendeki halsizlik ruh halime yansıdı bu gün sersem gibiydim bütün gün sütü ben resmen kovayla içiyom🙂))
fatma_84 Yeni Üye Üye 18 Şubat 2011 #885 krishazel' Alıntı: ahhhhhhhhhhhhh fatmammmmmmmmmm gelmissssssssssssssssss Genişletmek için tıkla ... Canım benim geldim ama moralim sıfır 🙁( Sizi çok özledim,dayanamadım...
krishazel' Alıntı: ahhhhhhhhhhhhh fatmammmmmmmmmm gelmissssssssssssssssss Genişletmek için tıkla ... Canım benim geldim ama moralim sıfır 🙁( Sizi çok özledim,dayanamadım...
emine82 Yeni Üye Üye 18 Şubat 2011 #886 fatma_84' Alıntı: Mrb arkadaşlar... Moralim çok bozuk... Dün akşamdan beri bacaklarımda kendiliğinden morluklar oluşmaya başladı.Öyle küçükte değil,yumurta büyüklüğünde.Bir yerlere çarpmadığımdan eminim.Neden kaynaklanıyor olabilir sizce,bilgisi olan var mı canlar... Offf canım çok sıkıldı yaaa Genişletmek için tıkla ... Canım geçmiş olsun bişeye mi sıkıldın yada yediğin bişeyden de olmuş olabilir takma kafana taktıkça çoğalırlar
fatma_84' Alıntı: Mrb arkadaşlar... Moralim çok bozuk... Dün akşamdan beri bacaklarımda kendiliğinden morluklar oluşmaya başladı.Öyle küçükte değil,yumurta büyüklüğünde.Bir yerlere çarpmadığımdan eminim.Neden kaynaklanıyor olabilir sizce,bilgisi olan var mı canlar... Offf canım çok sıkıldı yaaa Genişletmek için tıkla ... Canım geçmiş olsun bişeye mi sıkıldın yada yediğin bişeyden de olmuş olabilir takma kafana taktıkça çoğalırlar
krishazel Yeni Üye Üye 18 Şubat 2011 #887 fatma_84' Alıntı: Canım benim geldim ama moralim sıfır 🙁( Sizi çok özledim,dayanamadım... Genişletmek için tıkla ... canim benim moralini yuksek tut oyle sifir falan deme bak hersey yoluna giriyor insallah
fatma_84' Alıntı: Canım benim geldim ama moralim sıfır 🙁( Sizi çok özledim,dayanamadım... Genişletmek için tıkla ... canim benim moralini yuksek tut oyle sifir falan deme bak hersey yoluna giriyor insallah
fatma_84 Yeni Üye Üye 18 Şubat 2011 #888 krishazel' Alıntı: gecmis olsun canim agri si varmi peki? alerji falan varmi sende ? istersen ilik bir dus al iyi gelir Genişletmek için tıkla ... Hafif ağrı var ama çok şiddetli değil... Bende novalgin alerjisi var,ağzıma bile sürmem... Kullandığım ilaçlar yapar mı acaba canım ya... Şimdi kafaya bunu taktım...
krishazel' Alıntı: gecmis olsun canim agri si varmi peki? alerji falan varmi sende ? istersen ilik bir dus al iyi gelir Genişletmek için tıkla ... Hafif ağrı var ama çok şiddetli değil... Bende novalgin alerjisi var,ağzıma bile sürmem... Kullandığım ilaçlar yapar mı acaba canım ya... Şimdi kafaya bunu taktım...
krishazel Yeni Üye Üye 18 Şubat 2011 #889 meri58' Alıntı: yok canım stres yıokda bedendeki halsizlik ruh halime yansıdı bu gün sersem gibiydim bütün gün sütü ben resmen kovayla içiyom🙂)) Genişletmek için tıkla ... 🙂))))))))))) afiyet olsun canimin ici ama cok fazla sut icmek iyi degil kovayla degil bardakla ic 🙂
meri58' Alıntı: yok canım stres yıokda bedendeki halsizlik ruh halime yansıdı bu gün sersem gibiydim bütün gün sütü ben resmen kovayla içiyom🙂)) Genişletmek için tıkla ... 🙂))))))))))) afiyet olsun canimin ici ama cok fazla sut icmek iyi degil kovayla degil bardakla ic 🙂
meri58 Yeni Üye Üye 18 Şubat 2011 #890 fatma_84' Alıntı: Canım benim geldim ama moralim sıfır 🙁( Sizi çok özledim,dayanamadım... Genişletmek için tıkla ... canım geçmiş olsun neden oluyo acaba durup dururken bu gün herkes senin gibi valla böcüğümüz öldü🙂) yarına herkesi enerjik görmek istiyorum sende bi doktora git canım yarın ciddi bişey olmasında
fatma_84' Alıntı: Canım benim geldim ama moralim sıfır 🙁( Sizi çok özledim,dayanamadım... Genişletmek için tıkla ... canım geçmiş olsun neden oluyo acaba durup dururken bu gün herkes senin gibi valla böcüğümüz öldü🙂) yarına herkesi enerjik görmek istiyorum sende bi doktora git canım yarın ciddi bişey olmasında