krishazel Yeni Üye Üye 18 Şubat 2011 #871 emine82' Alıntı: çok teşekkür ederim bal böceğim benim🙂))bu yeterli ben bu ayakları bağlıycam bişey icad edicem zaten lastik falan geçiricem bir çözüm bulucam yeterki arkamı kapıya dönmeyeyim🙂))) Genişletmek için tıkla ... neden arkani kapiya donemiyorsunki? cok zor sey yaa
emine82' Alıntı: çok teşekkür ederim bal böceğim benim🙂))bu yeterli ben bu ayakları bağlıycam bişey icad edicem zaten lastik falan geçiricem bir çözüm bulucam yeterki arkamı kapıya dönmeyeyim🙂))) Genişletmek için tıkla ... neden arkani kapiya donemiyorsunki? cok zor sey yaa
emine82 Yeni Üye Üye 18 Şubat 2011 #873 banada öyle geldi de yinede aklımda kalmasın istedim.sağol hayatmı çok teşekkür ederim
emine82 Yeni Üye Üye 18 Şubat 2011 #874 krishazel' Alıntı: neden arkani kapiya donemiyorsunki? cok zor sey yaa Genişletmek için tıkla ... aptal bir korkum var benim kapı tarafında yatamam,arkamı dönemem biraz o konuda çok tırsağım sanki birileri gelicek arkadan gibi his oluyo içime🙂))
krishazel' Alıntı: neden arkani kapiya donemiyorsunki? cok zor sey yaa Genişletmek için tıkla ... aptal bir korkum var benim kapı tarafında yatamam,arkamı dönemem biraz o konuda çok tırsağım sanki birileri gelicek arkadan gibi his oluyo içime🙂))
melisela Yeni Üye Üye 18 Şubat 2011 #877 krisim selam canım, dün dediğin arkadaşa senin face adını vermiştim, oda eklemişti ve akşam senle irtibata geçecekti canım..
krisim selam canım, dün dediğin arkadaşa senin face adını vermiştim, oda eklemişti ve akşam senle irtibata geçecekti canım..
melisela Yeni Üye Üye 18 Şubat 2011 #878 krishazel' Alıntı: melisela hosgeldin canim kardesim Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum canımcım, sayfalar artmış yine, haftasonu günboyu okurum artık 🙂)) sizler nasılsınız? inşAllah herşey yolundadır sevgi pıtırcıkları 🙂)
krishazel' Alıntı: melisela hosgeldin canim kardesim Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum canımcım, sayfalar artmış yine, haftasonu günboyu okurum artık 🙂)) sizler nasılsınız? inşAllah herşey yolundadır sevgi pıtırcıkları 🙂)
meri58 Yeni Üye Üye 18 Şubat 2011 #879 yattım kaltım gene geldim bağımlılık yaptınız siz bende yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kris uykum kaçtı elinde varmı bi formül🙂)
yattım kaltım gene geldim bağımlılık yaptınız siz bende yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kris uykum kaçtı elinde varmı bi formül🙂)
krishazel Yeni Üye Üye 18 Şubat 2011 #880 meri58' Alıntı: yattım kaltım gene geldim bağımlılık yaptınız siz bende yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kris uykum kaçtı elinde varmı bi formül🙂) Genişletmek için tıkla ... ilik sut ic tatlim birde olumsuzluklari dusunmemeye calis sen streslisin bu gunler yapma boyle zarari olur sana
meri58' Alıntı: yattım kaltım gene geldim bağımlılık yaptınız siz bende yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kris uykum kaçtı elinde varmı bi formül🙂) Genişletmek için tıkla ... ilik sut ic tatlim birde olumsuzluklari dusunmemeye calis sen streslisin bu gunler yapma boyle zarari olur sana