2 Milyondan 76 Milyona yolculugumuz...

bi de bişey soracaktım. biaz ekimden bu yana keçiboynuzu kürü yapıyorduk. ben sperm artışını ona bağlıyorum. yalnız 3 ay dolduğu için ve tatile girince bıraktık.
ibrahim sarç. sitesinden 3 ay uygulanır diyor. şimdi bir kilo kadar var elimizde keçiboynuzu. eşime de burdaki gittiği doktoru kaynatmaktan ziyade ye demiş. dün akşam yedirmeye çalıştım, yiyemedi benimki. kaanın sitesinde de yenmelidir yazıyor. bunun tazu ya da hapı vesaire var mı, onu soracaktım. kullanan var mı öyle bişey?

bizim kür süreside bu ayın 23 de doluyo bırakıcak mıyız

kiz tekmeliyor🙂))
giyecek ve kullanacak( biberon emzik vs ). herseyi aldik
hafta sonuda anne bebek fuarina gidip diger eksik herseyi alip bitirecegiz alisverisi kismetse

maşallah canım ya. oda yapacak mısın?
valla hayal etmesi bile güzel. ben de bebek kıayfetlerine bakmayı çok sevrim. bir kaç tane kız kıyafeti almışlığım var.
hatta bizim burda ünlü bi nevresim markasının ta..ın fabrika satış mağazası var. ordan hem kız, hem de erkek bebek nevresim takımı aldım. çok şekerler. napiim. arkadaşlarıma hediye alıyordum, dayanamadım kendime de aldım. daha ordata fol yok, yumurta yok ama olsun. kendimi çok mutlu hissettim.

ronyaa ver canım linki baktım bulamadım yerel bir site😀

kız bak ne dicem az evvel gitti gidiyorda aynı ürünü satan bir satıcı buldum
dedim nasıl olsa benim ürün gelmedi elimdede kalmadı bu satıcıdan alayım çok uygun satıyo dedim
30 tl 100 kapsül ve satıcının elinde bir adet kalmış
gittim kredi kartını getirdim tam alacakken dedim dur biraz daha sabret belki ürünün gelir
belki hamilesindir dedim kendi kendime.
kısmet işte ben son bir adet kaçırmayım alayım dedim ama sana kısmetmiş
VİTEX ( HAYIT MEYVESİ ) 400 MG 100 KAPSÜL GittiGidiyor.com'da #35147679

canim 3. aydan sonra arar ara vereceksin yine . sen arada yap icir esine