krishazel Yeni Üye Üye 17 Şubat 2011 #701 ronyaa' Alıntı: canımsınnnnnnnnnnnnn sen benim prenses arkadaşım olsa dememmi ilk sana dicem sözüm var unutmadım Genişletmek için tıkla ... sende benim canimsinnn
ronyaa' Alıntı: canımsınnnnnnnnnnnnn sen benim prenses arkadaşım olsa dememmi ilk sana dicem sözüm var unutmadım Genişletmek için tıkla ... sende benim canimsinnn
meri58 Yeni Üye Üye 17 Şubat 2011 #702 krishazel' Alıntı: ekin ve meri neden ses vermiyor Genişletmek için tıkla ... ben burdayımmmm
ekin79 Yeni Üye Üye 17 Şubat 2011 #703 krishazel' Alıntı: ekin ve meri neden ses vermiyor Genişletmek için tıkla ... geçmişi okuyordum ronya hamilemi diye NASILSINIZ? Benim üstüme öküz oturmuş gibi çok halsizim yaa
krishazel' Alıntı: ekin ve meri neden ses vermiyor Genişletmek için tıkla ... geçmişi okuyordum ronya hamilemi diye NASILSINIZ? Benim üstüme öküz oturmuş gibi çok halsizim yaa
krishazel Yeni Üye Üye 17 Şubat 2011 #704 esilanur' Alıntı: evet canım kızım olursa esila koyucam inşallah bakalım bana bırakırlarsa tabi kızlar eşim gelmicem demişti bende yemek yapmadım oglumla bişeyler atıştırdık şimdi tel açtı ben ne hazırlıcam bu adama Genişletmek için tıkla ... Allah kolayliklar versin canim
esilanur' Alıntı: evet canım kızım olursa esila koyucam inşallah bakalım bana bırakırlarsa tabi kızlar eşim gelmicem demişti bende yemek yapmadım oglumla bişeyler atıştırdık şimdi tel açtı ben ne hazırlıcam bu adama Genişletmek için tıkla ... Allah kolayliklar versin canim
meri58 Yeni Üye Üye 17 Şubat 2011 #705 kris bu gün benim 16. günümdü ovülasyon günleri bitmiştir dimi
krishazel Yeni Üye Üye 17 Şubat 2011 #706 meri58' Alıntı: ben burdayımmmm Genişletmek için tıkla ... evet burdasin ama konusmuyorsun🙂)) hersey yolundami merim?
meri58' Alıntı: ben burdayımmmm Genişletmek için tıkla ... evet burdasin ama konusmuyorsun🙂)) hersey yolundami merim?
E esilanur Yeni Üye Üye 17 Şubat 2011 #707 krishazel' Alıntı: sende benim canimsinnn Genişletmek için tıkla ... biz ne oluyoz bu arada 🙁((((((
meri58 Yeni Üye Üye 17 Şubat 2011 #708 ekin79' Alıntı: geçmişi okuyordum ronya hamilemi diye NASILSINIZ? Benim üstüme öküz oturmuş gibi çok halsizim yaa Genişletmek için tıkla ... valla bende aynı senin gibiyim öküz mü oturdu tosunmu oturdu bilmiyom ama böcüğüm ölmüş gibiyim🙂))
ekin79' Alıntı: geçmişi okuyordum ronya hamilemi diye NASILSINIZ? Benim üstüme öküz oturmuş gibi çok halsizim yaa Genişletmek için tıkla ... valla bende aynı senin gibiyim öküz mü oturdu tosunmu oturdu bilmiyom ama böcüğüm ölmüş gibiyim🙂))
krishazel Yeni Üye Üye 17 Şubat 2011 #709 meri58' Alıntı: ben burdayımmmm Genişletmek için tıkla ... evet burdasin ama konusmuyorsun🙂)) hersey yolundami merim?
meri58' Alıntı: ben burdayımmmm Genişletmek için tıkla ... evet burdasin ama konusmuyorsun🙂)) hersey yolundami merim?
krishazel Yeni Üye Üye 17 Şubat 2011 #710 esilanur' Alıntı: biz ne oluyoz bu arada 🙁(((((( Genişletmek için tıkla ... sende benim prensesimmmmmmmmmmmm
esilanur' Alıntı: biz ne oluyoz bu arada 🙁(((((( Genişletmek için tıkla ... sende benim prensesimmmmmmmmmmmm