slm ronyacım ben ıyıyım senın rahatsızlıgında hafıflemış en kıs zamanda duzelırsın ınşallah. Onun dışında ıyımısın, dun seni hamile yapmışlar 🙂 inşallah yakın zamanda duyarız...
Eminecim daha once aynısı pamugun başına gelmişti, cok rısklı bende o yuzden turkıyeden aldım sende oyle yap derım. Zaten pahalı boyle daha da pahalıya geliyor.
slm ronyacım ben ıyıyım senın rahatsızlıgında hafıflemış en kıs zamanda duzelırsın ınşallah. Onun dışında ıyımısın, dun seni hamile yapmışlar 🙂 inşallah yakın zamanda duyarız...
Eminecim daha once aynısı pamugun başına gelmişti, cok rısklı bende o yuzden turkıyeden aldım sende oyle yap derım. Zaten pahalı boyle daha da pahalıya geliyor.
ayy valla deme hiç ağzım kulaklarımda okudumm
canım arkadaşlarım benim demekki gebiş olsam nasıl mutlu olcaklar
hep güldüm hem duygulandım hem dua ettim
beni çok mutlu ettiler umarım bende onları mutlu ederim
inanmıyorum ne zaman sipariş verdin?benimde galiba presed ve ovulasyon testlerim gitti 60 tl bir ay oldu ondan zaten hiç haber yok posta takip numarasıda yok.dün gümrüktekiler ilaç diye reçete bile istediler vermiyolardı zor aldık 70 lira para verdik aldık.ama presed ten haber yok malesef🙁(senin ne kadar oldu sipariş vereli canım?
ayy valla deme hiç ağzım kulaklarımda okudumm
canım arkadaşlarım benim demekki gebiş olsam nasıl mutlu olcaklar
hep güldüm hem duygulandım hem dua ettim
beni çok mutlu ettiler umarım bende onları mutlu ederim
neguzel ronyacım bır seyı 40 kere soyleyınce olur derlerye olacak. herkes bu topikten en kısa zamanada hamıle kalacak ınşallah.
ben cıkıyorum canım, kendinize iyi bakın kocaman öptüm..
inanmıyorum ne zaman sipariş verdin?benimde galiba presed ve ovulasyon testlerim gitti 60 tl bir ay oldu ondan zaten hiç haber yok posta takip numarasıda yok.dün gümrüktekiler ilaç diye reçete bile istediler vermiyolardı zor aldık 70 lira para verdik aldık.ama presed ten haber yok malesef🙁(senin ne kadar oldu sipariş vereli canım?
neguzel ronyacım bır seyı 40 kere soyleyınce olur derlerye olacak. herkes bu topikten en kısa zamanada hamıle kalacak ınşallah.
ben cıkıyorum canım, kendinize iyi bakın kocaman öptüm..
hemen hemen benimle aynı canım bende msj çektim üzgünüm diyo postalarda gecikme var yada kayboldu diyo 20 daha bekleyin gelmezse irtabata geçin benimle diyo.sen yine msj gönder bak bende ödeme makbuzu var şikayet edicem ebay a falan de bak nasıl cevap vericek sana