ronyaa Yeni Üye Üye 17 Şubat 2011 #641 yağmurumm başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin eşinin durumuna üzülme herşey yoluna girecek inşallah
yağmurumm başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin eşinin durumuna üzülme herşey yoluna girecek inşallah
N nun_ Yeni Üye Üye 17 Şubat 2011 #642 yagmur_bulut' Alıntı: saol bebişim ,kusuruma bakmayın başımı yastığa koymadan başımdaki şu sersemlik hali geçmeyecek allaha emanet olun ,sewdiklerinizin kıymetini yanınızdayken bilin🙂 Genişletmek için tıkla ... canım, başın sağolsun, mekanı cennet olsun inş.
yagmur_bulut' Alıntı: saol bebişim ,kusuruma bakmayın başımı yastığa koymadan başımdaki şu sersemlik hali geçmeyecek allaha emanet olun ,sewdiklerinizin kıymetini yanınızdayken bilin🙂 Genişletmek için tıkla ... canım, başın sağolsun, mekanı cennet olsun inş.
ekin79 Yeni Üye Üye 17 Şubat 2011 #643 Selam kızlar.. Yağmurcum başın sağolsun.Mekanı cennet olsun ananenin..
BARUK Yeni Üye Üye 17 Şubat 2011 #645 slm ronyacım nasılsın? yagmurcum başın sağolsun allah sabırlar versın, mekanı cennet olsun...
emine82 Yeni Üye Üye 17 Şubat 2011 #646 yagmur_bulut' Alıntı: Kızlar bugümn iki kötü haber aldım oysa günün ne güzel başlamıştı🙁 Birincisi eşimin fsh değeri 4.81 İkincisi bu beni çok üzdü anneannem vefat etmiş,gözlerim sızlıyo şu an ,annemleri uçakla uğurladık çokk sewerdim anneannemi🙁(( Genişletmek için tıkla ... canım başın sağolsun Rabbim geride kalanlara sağlık versin inşallah
yagmur_bulut' Alıntı: Kızlar bugümn iki kötü haber aldım oysa günün ne güzel başlamıştı🙁 Birincisi eşimin fsh değeri 4.81 İkincisi bu beni çok üzdü anneannem vefat etmiş,gözlerim sızlıyo şu an ,annemleri uçakla uğurladık çokk sewerdim anneannemi🙁(( Genişletmek için tıkla ... canım başın sağolsun Rabbim geride kalanlara sağlık versin inşallah
BARUK Yeni Üye Üye 17 Şubat 2011 #648 emine82' Alıntı: meraba kızlar baruk nur nasılsınız Genişletmek için tıkla ... slm canım sağol ben ıyıyım sen nasılsın ?
emine82' Alıntı: meraba kızlar baruk nur nasılsınız Genişletmek için tıkla ... slm canım sağol ben ıyıyım sen nasılsın ?
E esilanur Yeni Üye Üye 17 Şubat 2011 #649 emine82' Alıntı: meraba kızlar baruk nur nasılsınız Genişletmek için tıkla ... nur derken benimi kasdettin canım iyiyim sen nasılsın
emine82' Alıntı: meraba kızlar baruk nur nasılsınız Genişletmek için tıkla ... nur derken benimi kasdettin canım iyiyim sen nasılsın
emine82 Yeni Üye Üye 17 Şubat 2011 #650 BARUK' Alıntı: slm canım sağol ben ıyıyım sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... esilanur' Alıntı: nur derken benimi kasdettin canım iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim bende ne olsun kızlar hep aynı 🙂evet canım seni kastedettim🙂 kimsecikler yok bizden başka🙁
BARUK' Alıntı: slm canım sağol ben ıyıyım sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... esilanur' Alıntı: nur derken benimi kasdettin canım iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim bende ne olsun kızlar hep aynı 🙂evet canım seni kastedettim🙂 kimsecikler yok bizden başka🙁