canım kıyamam üzülme dicem ama boş laf biliyorum allah onu yanına aldı peygamber efendimize komşu olur inşallah dua et yasin oku canım sende rahatlarsın anneannende 🙁
ne bileyim ya öyle yaparım yada kendimi tüm dünyaya kapatıp sürekli uyurum ,o şekilde olmak istemiyorum çünkü o zaman hiç birşey düşünmemek beni korkutuyor.
Gözyzşı insanın yüzünü yakarmı şu an yüzüm acayip sızlıyo el değdiremiyorum🙁
birini kaybetmek o insanın artık nefes almadığını bilmek ,ne derin bbbir boşluk açıyor insanın içinde ,canım benim ne sessiz bir kadındı,onu şimdiden çok özledim🙁((((Şuan ağlıyorum gözyaşlarımdan göz kenarlarım aşındı feci şekilde sızlıyo,beni bir görseniz tanıyamazsınız🙁
seni çok iyi anlıyorum bende anneannemi kaybettiğimde çok kötü olmuştum ama kendini hırpalamak doğru değil üzülürsün bu çok normal ama kendinide mahvetme canım
saol tatlım ,tatlı ufak tefek bir kaddıncağızdı,canım benim artık yok🙁
biz tedaviye klo..... ve pro.... 3 ay oldu fsh 5.56 çıktı sperm sayısıda arttı sonra geçen hafta gene düştü sprmlerde sfırlsndı🙁
seni çok iyi anlıyorum bende anneannemi kaybettiğimde çok kötü olmuştum ama kendini hırpalamak doğru değil üzülürsün bu çok normal ama kendinide mahvetme canım
aaaaaaaaaaaa ama kaan öyle birşey demedi ,hazel arkadaşımızda sormuş doktora yapmaz demiş🙁((
Bakalım kaan klo.... değişecekmi🙁
Doğrudur arkadaşım ben sadece size güveniyorum🙂))))))
ne bileyim ya öyle yaparım yada kendimi tüm dünyaya kapatıp sürekli uyurum ,o şekilde olmak istemiyorum çünkü o zaman hiç birşey düşünmemek beni korkutuyor.
Gözyzşı insanın yüzünü yakarmı şu an yüzüm acayip sızlıyo el değdiremiyorum🙁
evet yakar canım çünkü içeriği tuzlu bu çok normal sakın kendini kapatma şunu düşün bu her canlının başına gelecek er yada geç asıl önemli olan rabbim hayırlı imanlı kuranlı ölüm nasip etsin cümlemize.şimdi sen anneannene dua et onun ihtiiyacı dua canım
eksik yazmışım canım kusura bakam ilk başta sıfırlıyor ama sonradan düzene sokuyor merak etme en azından bizde öyle olmuştu söylenende böyleydi inşallah düzene girecektir sabretmemiz gerekiyor