2 Milyondan 76 Milyona yolculugumuz...

melisela bacım çoklu cvp yazmayı banada ögret nasıl yapıyon

canım şimdi en sağda beğen butonu varya oraya tıklıyorum, sonra konuyu cevapla diyorum ve böyle oluyor 🙂)

canım benimmmmm senin hayat okulunun öğrencileriyiz zaten biz canım ablam
😱rkide:
olabilir kuzum
az sonraaaa🙂))))))))))

ayyyyyy siz çok ama çok fenasınız yaaaa...kaç çıkmış değeri, çok sevindim vallaaa...

RONYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA canım tebrik ediyorum hayatım
😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:

Bu ifade artık benim sevinç ifadem 🙂))) şimdi deniyorum benim olmuyor böyle 🙂))

evet yaaaa sizde olan ifadeler bendede çıkmıyor 🙁 acaba msj yazma sayısına göremi artıyor ??? bilen varsa sölesin nerden buluyoruz bu ifadeleri

aazzzz sonra🙂)))))))))))
😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:ronya hamileeeeeeee😱rkide:😱rkide:😱rkide:ronya hamileeeeeeeeeeeee😱rkide:😱rkide:😱rkide:ronya hamileeeeeeee😱rkide:😱rkide:😱rkide:allahım sana şükürler olsun 😱rkide:😱rkide:😱rkide😱leeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy😱rkide:😱rkide:😱rkide:

gelişmişe tıklayın yorum yazdığınz yerin üstünde büyük A harfinin yanında gülen yüz var onu tıkayın liste çıkıyor en altına inin ifadelerin tümünü gösteri tıklayın..
giderken solda dönerken sağda işte😀

kızlar gelişmişi tıkladığızda cevap yazdığınız kutunun hemen üzerinde gülen surat ifadesi var ona tıklayın diğerlerini görürsünüz kris bak bunuda ben keşfettim

:fati::fati:
evet yaaaa sizde olan ifadeler bendede çıkmıyor 🙁 acaba msj yazma sayısına göremi artıyor ??? bilen varsa sölesin nerden buluyoruz bu ifadeleri

yoo en kart kasar melek benim bendede yok🙂
sen citir melek:fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati: