krishazel Yeni Üye Üye 16 Şubat 2011 #521 boncukboncuk' Alıntı: kan testinden sonramı söylemişdin yani? Genişletmek için tıkla ... yok bitanem kana giderken soyledik kan vermeye gidiyoruz diye🙂)))))))))))))))))
boncukboncuk' Alıntı: kan testinden sonramı söylemişdin yani? Genişletmek için tıkla ... yok bitanem kana giderken soyledik kan vermeye gidiyoruz diye🙂)))))))))))))))))
krishazel Yeni Üye Üye 16 Şubat 2011 #522 melisela' Alıntı: ayyy yoksa ronyam hamilemi...Allah'ım inşşşşşşşşşşşşşş, varda bizemi söylemiyorsunuz yoksa 😱rkide:😱rkide:😱rkide: ayyy bu kadına bayıldım ben 🙂)) Genişletmek için tıkla ... olabilir kuzum az sonraaaa🙂))))))))))
melisela' Alıntı: ayyy yoksa ronyam hamilemi...Allah'ım inşşşşşşşşşşşşşş, varda bizemi söylemiyorsunuz yoksa 😱rkide:😱rkide:😱rkide: ayyy bu kadına bayıldım ben 🙂)) Genişletmek için tıkla ... olabilir kuzum az sonraaaa🙂))))))))))
krishazel Yeni Üye Üye 16 Şubat 2011 #523 boncukboncuk' Alıntı: Allahım ağzından bal damlıyo canım yaaaaa. Kızlar bu arada pamuk neden İstanbula gitti ya da gidiyo haberi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... yok bende merak ettim ama bisey olsa soylerdi
boncukboncuk' Alıntı: Allahım ağzından bal damlıyo canım yaaaaa. Kızlar bu arada pamuk neden İstanbula gitti ya da gidiyo haberi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... yok bende merak ettim ama bisey olsa soylerdi
krishazel Yeni Üye Üye 16 Şubat 2011 #524 lenalena' Alıntı: bilmiyorum canım ya sabahtan beri tadım yok bütün enerjim çekilmiş gibi eşimde 10 dakikada bir soruyo şimdi nasılsın diye ama hala geçmedi.sizinle düzelmeye çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... canim benim yapabilecegimiz birsey var mi?
lenalena' Alıntı: bilmiyorum canım ya sabahtan beri tadım yok bütün enerjim çekilmiş gibi eşimde 10 dakikada bir soruyo şimdi nasılsın diye ama hala geçmedi.sizinle düzelmeye çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... canim benim yapabilecegimiz birsey var mi?
krishazel Yeni Üye Üye 16 Şubat 2011 #525 esilanur' Alıntı: krisssssssss ronya hamilemi yoksa bugün kan tahlili yaptırıcaktı ay biliyosan söle neeeeoooooooooluuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr Genişletmek için tıkla ... aazzzz sonra🙂)))))))))))
esilanur' Alıntı: krisssssssss ronya hamilemi yoksa bugün kan tahlili yaptırıcaktı ay biliyosan söle neeeeoooooooooluuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr Genişletmek için tıkla ... aazzzz sonra🙂)))))))))))
ekin79 Yeni Üye Üye 16 Şubat 2011 #526 krishazel' Alıntı: yok bende merak ettim ama bisey olsa soylerdi Genişletmek için tıkla ... Nişan varmış onun için kumaş almaya gidicem diye okudum ben öyle demişti hürrem sultan😀
krishazel' Alıntı: yok bende merak ettim ama bisey olsa soylerdi Genişletmek için tıkla ... Nişan varmış onun için kumaş almaya gidicem diye okudum ben öyle demişti hürrem sultan😀
E esilanur Yeni Üye Üye 16 Şubat 2011 #527 ekin79' Alıntı: denedim oldumu acaba Gelişmişe tıklayınca orda yazı karakter düzenlemeleri varya ordaki gülen yüze tıklayınca çıkıyor. bu ronya meselaaaaa Genişletmek için tıkla ...
ekin79' Alıntı: denedim oldumu acaba Gelişmişe tıklayınca orda yazı karakter düzenlemeleri varya ordaki gülen yüze tıklayınca çıkıyor. bu ronya meselaaaaa Genişletmek için tıkla ...
krishazel Yeni Üye Üye 16 Şubat 2011 #528 ekin79' Alıntı: Nişan varmış onun için kumaş almaya gidicem diye okudum ben öyle demişti hürrem sultan😀 Genişletmek için tıkla ... yok karisitiriyorsun o sosyetik yagmur🙂))
ekin79' Alıntı: Nişan varmış onun için kumaş almaya gidicem diye okudum ben öyle demişti hürrem sultan😀 Genişletmek için tıkla ... yok karisitiriyorsun o sosyetik yagmur🙂))
krishazel Yeni Üye Üye 16 Şubat 2011 #529 ekin79' Alıntı: Nişan varmış onun için kumaş almaya gidicem diye okudum ben öyle demişti hürrem sultan😀 Genişletmek için tıkla ... yok karisitiriyorsun o sosyetik yagmur🙂))
ekin79' Alıntı: Nişan varmış onun için kumaş almaya gidicem diye okudum ben öyle demişti hürrem sultan😀 Genişletmek için tıkla ... yok karisitiriyorsun o sosyetik yagmur🙂))
lenalena Yeni Üye Üye 16 Şubat 2011 #530 krishazel' Alıntı: canim benim yapabilecegimiz birsey var mi? Genişletmek için tıkla ... sağol tatlım benim inan ne olduğunu bilsem bende çaresine bakacağım ama bilmiyorumki sorman yeter bana.böyle oluyor arada zaten
krishazel' Alıntı: canim benim yapabilecegimiz birsey var mi? Genişletmek için tıkla ... sağol tatlım benim inan ne olduğunu bilsem bende çaresine bakacağım ama bilmiyorumki sorman yeter bana.böyle oluyor arada zaten