E esilanur Yeni Üye Üye 16 Şubat 2011 #511 melisela' Alıntı: hoşgeldin şeker 🙂 ayyy canlarım benim çok teşekkür ederim, napim dikkat çekmek için burhan Altıntop taktiği deneyim dedim 🙂))))) işe yaradı Genişletmek için tıkla ... melisela bacım çoklu cvp yazmayı banada ögret nasıl yapıyon
melisela' Alıntı: hoşgeldin şeker 🙂 ayyy canlarım benim çok teşekkür ederim, napim dikkat çekmek için burhan Altıntop taktiği deneyim dedim 🙂))))) işe yaradı Genişletmek için tıkla ... melisela bacım çoklu cvp yazmayı banada ögret nasıl yapıyon
krishazel Yeni Üye Üye 16 Şubat 2011 #512 melisela' Alıntı: ya kızlar ben size hep küsüp gidiyom yaaa..kime selamımı almıyor, kimse cevap vermiyor 🙁 bende üniversite mezunuyum, benide alsanıza aranıza Genişletmek için tıkla ... bizde hayat okulu mezunuyuz😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide: tatli sey seni
melisela' Alıntı: ya kızlar ben size hep küsüp gidiyom yaaa..kime selamımı almıyor, kimse cevap vermiyor 🙁 bende üniversite mezunuyum, benide alsanıza aranıza Genişletmek için tıkla ... bizde hayat okulu mezunuyuz😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide: tatli sey seni
B boncukboncuk Yeni Üye Üye 16 Şubat 2011 #513 krishazel' Alıntı: aaa mavi boncugum oglusun annesi bakarmiyiz kusura yat tabi canin ne istiyorsa onu yap yeterki sen ve oglusun iyi olun Genişletmek için tıkla ... Allahım ağzından bal damlıyo canım yaaaaa. Kızlar bu arada pamuk neden İstanbula gitti ya da gidiyo haberi olan var mı?
krishazel' Alıntı: aaa mavi boncugum oglusun annesi bakarmiyiz kusura yat tabi canin ne istiyorsa onu yap yeterki sen ve oglusun iyi olun Genişletmek için tıkla ... Allahım ağzından bal damlıyo canım yaaaaa. Kızlar bu arada pamuk neden İstanbula gitti ya da gidiyo haberi olan var mı?
ekin79 Yeni Üye Üye 16 Şubat 2011 #514 krishazel' Alıntı: aa nerden bunlarrrrr Genişletmek için tıkla ... Gelişmişe tıklayınca orda yazı karakter düzenlemeleri varya ordaki gülen yüze tıklayınca çıkıyor. bu ronya meselaaaaa
krishazel' Alıntı: aa nerden bunlarrrrr Genişletmek için tıkla ... Gelişmişe tıklayınca orda yazı karakter düzenlemeleri varya ordaki gülen yüze tıklayınca çıkıyor. bu ronya meselaaaaa
krishazel Yeni Üye Üye 16 Şubat 2011 #515 boncukboncuk' Alıntı: hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn canım krisimmmmm. Genişletmek için tıkla ... hosbuldum cigerparem
boncukboncuk' Alıntı: hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn canım krisimmmmm. Genişletmek için tıkla ... hosbuldum cigerparem
lenalena Yeni Üye Üye 16 Şubat 2011 #516 krishazel' Alıntı: hayirdir neyin var bebegim? Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum canım ya sabahtan beri tadım yok bütün enerjim çekilmiş gibi eşimde 10 dakikada bir soruyo şimdi nasılsın diye ama hala geçmedi.sizinle düzelmeye çalışıyorum
krishazel' Alıntı: hayirdir neyin var bebegim? Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum canım ya sabahtan beri tadım yok bütün enerjim çekilmiş gibi eşimde 10 dakikada bir soruyo şimdi nasılsın diye ama hala geçmedi.sizinle düzelmeye çalışıyorum
krishazel Yeni Üye Üye 16 Şubat 2011 #517 esilanur' Alıntı: hoşgeldin canım nun selam söledi sana Genişletmek için tıkla ... aleykum selam cok mutluyum
esilanur' Alıntı: hoşgeldin canım nun selam söledi sana Genişletmek için tıkla ... aleykum selam cok mutluyum
krishazel Yeni Üye Üye 16 Şubat 2011 #518 lenalena' Alıntı: kriscim hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hosbuldum canimin ici:nur::nur::nur::nur:
lenalena' Alıntı: kriscim hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hosbuldum canimin ici:nur::nur::nur::nur:
E esilanur Yeni Üye Üye 16 Şubat 2011 #519 krisssssssss ronya hamilemi yoksa bugün kan tahlili yaptırıcaktı ay biliyosan söle neeeeoooooooooluuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr
krisssssssss ronya hamilemi yoksa bugün kan tahlili yaptırıcaktı ay biliyosan söle neeeeoooooooooluuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr
krishazel Yeni Üye Üye 16 Şubat 2011 #520 ekin79' Alıntı: Hoşgeldin krisim nasılsın? Bende aynı fikirdeyim ben gazeteye ilan vericem hamile kalırsam..Sorup duranların dikkatine diye bir başlık atacam😀 Genişletmek için tıkla ... ay ne diyosun hastaneye kan vermeye giderken bile herkesi aradik dusun artik🙂)))))))))) ne esim nede ben tutamiyoruz icimizde
ekin79' Alıntı: Hoşgeldin krisim nasılsın? Bende aynı fikirdeyim ben gazeteye ilan vericem hamile kalırsam..Sorup duranların dikkatine diye bir başlık atacam😀 Genişletmek için tıkla ... ay ne diyosun hastaneye kan vermeye giderken bile herkesi aradik dusun artik🙂)))))))))) ne esim nede ben tutamiyoruz icimizde