2 Milyondan 76 Milyona yolculugumuz...

barukkkkk inşallah yawrun resimdeki gibi olur🙂senin avatarındaki gibi🙂

inşallah canım ben kumral ve yeşil gözluyum ınşallah olur 🙂)
eşimin tarafında 5 erkek torun var herkes hadi sizde kız yapın diyor. durumu daha kimse bilmiyor. daha henuz keseyi görmedik 5,5 haftalık. bu cumartesi doktora gıdıcem ınsallah görürüz canım..

ben eşime keçiboynuzu kürü yapıyorum

havucunda salatasını yiyoruz haftada bi kaç kez çok güzel oluyo zeytinyağıda gezdiriyorum üzerine

ben eşime keçiboynuzu kürü yapıyorum

havucunda salatasını yiyoruz haftada bi kaç kez çok güzel oluyo zeytinyağıda gezdiriyorum üzerine

mericim keçi boynuzu kuru cok fayda edıyor bızımkının degerlerını nerdeyse 3 katı arttırmıştı. Ayrıca havucta spermler ıcın cok faydalı. Bence mumkun oldugunca duzenlı yapmaya calış canım. Inşallah sızede cok faydası olur.

Kızlar görüyorumki kımse gelmiyor buraya 🙁(
herkes dagıldı, butun gun ıkı sayfayıda açık tutuyorum bırılerınızı görürüm ümidiyle 🙁(

krisim inşallah ama benim test negatif çıktı biliyon barugum iyiyim canım sen nasılsın miden bulanıyomuş kıyamam krisin dedigi gibi tuzlu şeylerye mideni tutar cumartesi hayırlısıyla minigimizide görürüz nun seninde gözün aydın canım keseyi görmüşsün çok şükür

sağol canım evet başladık ufak ufak belırtılere 🙂 darısı başınıza. Henuz sıteyı çözemedik, çoklu oluyormu burdan bilemiyorum 🙁