inşallah canım ben kumral ve yeşil gözluyum ınşallah olur 🙂)
eşimin tarafında 5 erkek torun var herkes hadi sizde kız yapın diyor. durumu daha kimse bilmiyor. daha henuz keseyi görmedik 5,5 haftalık. bu cumartesi doktora gıdıcem ınsallah görürüz canım..
krıscım bu cumartesı doktora gıdıp keseyı gorelım bır netlık kavuşsun, once ailelere haber vericem. iş yerındekilerede bir kaç hafta geçtikten sonra, nazar değmesinden korkuyorum, bebişim iyice tutunsun . 🙂
mericim keçi boynuzu kuru cok fayda edıyor bızımkının degerlerını nerdeyse 3 katı arttırmıştı. Ayrıca havucta spermler ıcın cok faydalı. Bence mumkun oldugunca duzenlı yapmaya calış canım. Inşallah sızede cok faydası olur.
krisim inşallah ama benim test negatif çıktı biliyon barugum iyiyim canım sen nasılsın miden bulanıyomuş kıyamam krisin dedigi gibi tuzlu şeylerye mideni tutar cumartesi hayırlısıyla minigimizide görürüz nun seninde gözün aydın canım keseyi görmüşsün çok şükür
krisim inşallah ama benim test negatif çıktı biliyon barugum iyiyim canım sen nasılsın miden bulanıyomuş kıyamam krisin dedigi gibi tuzlu şeylerye mideni tutar cumartesi hayırlısıyla minigimizide görürüz nun seninde gözün aydın canım keseyi görmüşsün çok şükür