krishazel Yeni Üye Üye 15 Şubat 2011 #251 ortalik casus kayniyor sanki sovyetlerde yasiyoruz suraya bak canım bende hayıt suyu almıştım ama iğrenç tadı var içemedim googleden vitex kapsül diye aratırsan çıkar yada hayıt kapsül ayy bu zzelal casusmu acaba ???[/QUOTE]
ortalik casus kayniyor sanki sovyetlerde yasiyoruz suraya bak canım bende hayıt suyu almıştım ama iğrenç tadı var içemedim googleden vitex kapsül diye aratırsan çıkar yada hayıt kapsül ayy bu zzelal casusmu acaba ???[/QUOTE]
krishazel Yeni Üye Üye 15 Şubat 2011 #254 ortalik casus kayniyor sanki sovyetlerde yasiyoruz suraya bak
krishazel Yeni Üye Üye 15 Şubat 2011 #255 ronyaa' Alıntı: güzeller güzelii krisimmmmmmmmmm canım şimdi kk da olsaydım göz kırpan yüz işareti yapardım anladın sen onuu 🙂) Genişletmek için tıkla ... anlamammiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ronyaa' Alıntı: güzeller güzelii krisimmmmmmmmmm canım şimdi kk da olsaydım göz kırpan yüz işareti yapardım anladın sen onuu 🙂) Genişletmek için tıkla ... anlamammiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ronyaa Yeni Üye Üye 15 Şubat 2011 #256 yagmur_bulut' Alıntı: neden kimse yazmıyo🙁((((((( Genişletmek için tıkla ... ben yazıyomm ya kuzumm 😱rkide:😱rkide:😱rkide:
yagmur_bulut' Alıntı: neden kimse yazmıyo🙁((((((( Genişletmek için tıkla ... ben yazıyomm ya kuzumm 😱rkide:😱rkide:😱rkide:
krishazel Yeni Üye Üye 15 Şubat 2011 #257 yagmurum onceki sayfada yazdim ben sana 😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:
yagmurum onceki sayfada yazdim ben sana 😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide:
yagmur_bulut Yeni Üye Üye 15 Şubat 2011 #258 krishazel' Alıntı: ortalik casus kayniyor sanki sovyetlerde yasiyoruz suraya bak canım bende hayıt suyu almıştım ama iğrenç tadı var içemedim googleden vitex kapsül diye aratırsan çıkar yada hayıt kapsü ayy bu zzelal casusmu acaba ??? Genişletmek için tıkla ... [/QUOTE] anacığım sabit duruyo ,o kadar da laf attım gıkını çıkarmadı🙁
krishazel' Alıntı: ortalik casus kayniyor sanki sovyetlerde yasiyoruz suraya bak canım bende hayıt suyu almıştım ama iğrenç tadı var içemedim googleden vitex kapsül diye aratırsan çıkar yada hayıt kapsü ayy bu zzelal casusmu acaba ??? Genişletmek için tıkla ... [/QUOTE] anacığım sabit duruyo ,o kadar da laf attım gıkını çıkarmadı🙁
krishazel Yeni Üye Üye 15 Şubat 2011 #260 ronyaa' Alıntı: yağmurumm boşver kimseye laf falan atma Genişletmek için tıkla ... yagmurum hirslandi birakmaz pesini
ronyaa' Alıntı: yağmurumm boşver kimseye laf falan atma Genişletmek için tıkla ... yagmurum hirslandi birakmaz pesini