fatma_84 Yeni Üye Üye 15 Şubat 2011 #162 Slm kızlar,en sonunda ben de geldim... Nasılsınız şekerler,görüşmeyeli
krishazel Yeni Üye Üye 15 Şubat 2011 #163 fatma_84' Alıntı: Slm kızlar,en sonunda ben de geldim... Nasılsınız şekerler,görüşmeyeli Genişletmek için tıkla ... hosgeldin bebegim iyiyiz hele ben cok iyiyim size kavustugum icin sen nasilsin
fatma_84' Alıntı: Slm kızlar,en sonunda ben de geldim... Nasılsınız şekerler,görüşmeyeli Genişletmek için tıkla ... hosgeldin bebegim iyiyiz hele ben cok iyiyim size kavustugum icin sen nasilsin
fatma_84 Yeni Üye Üye 15 Şubat 2011 #164 krishazel' Alıntı: fatma cim nasilsin guzel kardesim? Genişletmek için tıkla ... Ohhh be!Şükür kavuşturana.. İyiyim meleğim,sen nasılsın?
krishazel' Alıntı: fatma cim nasilsin guzel kardesim? Genişletmek için tıkla ... Ohhh be!Şükür kavuşturana.. İyiyim meleğim,sen nasılsın?
lenalena Yeni Üye Üye 15 Şubat 2011 #168 yagmur_bulut' Alıntı: esilanur merhaba Genişletmek için tıkla ... merhaba hayırlı akşamlar herkeze
fatma_84 Yeni Üye Üye 15 Şubat 2011 #169 krishazel' Alıntı: hosgeldin bebegim iyiyiz hele ben cok iyiyim size kavustugum icin sen nasilsin Genişletmek için tıkla ... Buraya alışmak biraz zaman alacak heralde... Ama olsun sana kavuştum ya
krishazel' Alıntı: hosgeldin bebegim iyiyiz hele ben cok iyiyim size kavustugum icin sen nasilsin Genişletmek için tıkla ... Buraya alışmak biraz zaman alacak heralde... Ama olsun sana kavuştum ya
yagmur_bulut Yeni Üye Üye 15 Şubat 2011 #170 buraya üye olduğumuzu topikte yazmayın sakın ,seçili kişiler girsin güvendiğimiz kişiler