yagmur_bulut Yeni Üye Üye 20 Şubat 2011 #1.281 esilanur' Alıntı: yagmuuuurrrrrrrr kriiiiiiiiiisssssssssss baruuuuuuuuukkkkkkkk boncuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkk nerdesinizyaaaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... canalrım geldim babam rahatsızdı gün boyu yanındaydım🙁
esilanur' Alıntı: yagmuuuurrrrrrrr kriiiiiiiiiisssssssssss baruuuuuuuuukkkkkkkk boncuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkk nerdesinizyaaaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... canalrım geldim babam rahatsızdı gün boyu yanındaydım🙁
yagmur_bulut Yeni Üye Üye 20 Şubat 2011 #1.283 kris uğradımı bugün buralara ,ronya girmiş,diğerleri nerede🙁
E esilanur Yeni Üye Üye 20 Şubat 2011 #1.285 yagmur_bulut' Alıntı: ronya kızları nereye çağırıyordu? Genişletmek için tıkla ... kk canım geçmiş olsun
yagmur_bulut' Alıntı: ronya kızları nereye çağırıyordu? Genişletmek için tıkla ... kk canım geçmiş olsun
BARUK Yeni Üye Üye 20 Şubat 2011 #1.286 günaydın anne ve anne adayları, hepinize iyi pazarlar. ben salya sumuk yatıyorum iyice gribe çevirdi 🙁 dün doktora gittik keseyide gördük ama daha ıcı oluşmamış, haftaya tekrar gıdıcez umarım bu sefer kalp atışını duyarız..
günaydın anne ve anne adayları, hepinize iyi pazarlar. ben salya sumuk yatıyorum iyice gribe çevirdi 🙁 dün doktora gittik keseyide gördük ama daha ıcı oluşmamış, haftaya tekrar gıdıcez umarım bu sefer kalp atışını duyarız..
B boncukboncuk Yeni Üye Üye 20 Şubat 2011 #1.287 yagmurcum çoook geçmiş olsunnnn. barukcum tebrik ederim, devamı da gelecek inşallahhh. ben burdayım, iyiyim sizler nasılsınızzzz?
yagmurcum çoook geçmiş olsunnnn. barukcum tebrik ederim, devamı da gelecek inşallahhh. ben burdayım, iyiyim sizler nasılsınızzzz?
B boncukboncuk Yeni Üye Üye 20 Şubat 2011 #1.289 meriiiiiiiiicim, nasılsın? nun sen nasılsın, gelişmeler neler gittin mi yine doktora?
meri58 Yeni Üye Üye 20 Şubat 2011 #1.290 boncukboncuk' Alıntı: meriiiiiiiiicim, nasılsın? nun sen nasılsın, gelişmeler neler gittin mi yine doktora? Genişletmek için tıkla ... iyiyim ben canım ksb görmedim diğer tarafa geçelim dedi kızlar bende ordan bakıyorum sizlere ama kimsecikler yok
boncukboncuk' Alıntı: meriiiiiiiiicim, nasılsın? nun sen nasılsın, gelişmeler neler gittin mi yine doktora? Genişletmek için tıkla ... iyiyim ben canım ksb görmedim diğer tarafa geçelim dedi kızlar bende ordan bakıyorum sizlere ama kimsecikler yok