S shekerr_hale Forum Okuru 10 Ocak 2012 #51 bende gıt kan testı soznucta 2 cızgı bellı olmus azcık gıt bısı kaybetmessın bende carsamba gıdrm yada yarn haber verırım
bende gıt kan testı soznucta 2 cızgı bellı olmus azcık gıt bısı kaybetmessın bende carsamba gıdrm yada yarn haber verırım
G gunes6534 Yeni Üye Üye 10 Ocak 2012 #52 peki tamam o zaman yarın akşam burdan haberleşiriz.umarım herşey güzel olur.bu arada hangi şehirdesin?
peki tamam o zaman yarın akşam burdan haberleşiriz.umarım herşey güzel olur.bu arada hangi şehirdesin?
H hale77 Daimi Üye Üye 10 Ocak 2012 #54 hale adaşım ve güneş inşallah hamilesinizdir🙂hadi bakalım iyi haberlerinizi bekliyorum heyecanla...
G gunes6534 Yeni Üye Üye 10 Ocak 2012 #57 🙂) halecim ben korkudan ne idrar ne kan testi yaptırabildim bugün.senin için çok sevindim ama 🙂
S shekerr_hale Forum Okuru 11 Ocak 2012 #58 ya neden korkuyorsun gıt bence yarın yaptır kan testı bende yarın gidicem hemsıreler ıdrar testıne pozıtıf dedı sılık cktı dıe kan testı yaptr dedıler yar gtcem
ya neden korkuyorsun gıt bence yarın yaptır kan testı bende yarın gidicem hemsıreler ıdrar testıne pozıtıf dedı sılık cktı dıe kan testı yaptr dedıler yar gtcem
G gunes6534 Yeni Üye Üye 11 Ocak 2012 #59 senin hamile olduğunu öğrenince bi cesaret geldi zaten bakalım gidicem yarın.inşallah bebiş geliyodur 🙂
senin hamile olduğunu öğrenince bi cesaret geldi zaten bakalım gidicem yarın.inşallah bebiş geliyodur 🙂
S shekerr_hale Forum Okuru 11 Ocak 2012 #60 bugun doktora gıttım kan testı fılan bomba gıbıymısım junıor hale gelıo.31 ocak ultrasn tarıhım.bence sende hamılesn
bugun doktora gıttım kan testı fılan bomba gıbıymısım junıor hale gelıo.31 ocak ultrasn tarıhım.bence sende hamılesn