S shekerr_hale Forum Okuru 10 Ocak 2012 #41 bız 1 aydr hep bırbırımıze soruyrdk o aksam karar verdık ıste.
G gunes6534 Yeni Üye Üye 10 Ocak 2012 #42 hayırlısı olsun inşallah ikimiz içinde ama acayip heyecanlıyım ya.ne zamandır evlisiniz?
melodi_cn Daimi Üye Üye 10 Ocak 2012 #43 kızlar ıns ıkınız ıcınde hayırlısı olur eger cıft cızgı cıktıysa sılıkde olsa ıhtımal var tekrar deneyın testlerı ......sabah ılk ıdrarla sımdıden teb rıkler.....
kızlar ıns ıkınız ıcınde hayırlısı olur eger cıft cızgı cıktıysa sılıkde olsa ıhtımal var tekrar deneyın testlerı ......sabah ılk ıdrarla sımdıden teb rıkler.....
S shekerr_hale Forum Okuru 10 Ocak 2012 #44 14 subatta 1 yıl olucak.sizce hamılemıyım 3 sayfada ılk yazımı okursanız
G gunes6534 Yeni Üye Üye 10 Ocak 2012 #45 inşallah ya deliricem meraktan.ama ben eminim ya hissediyorum zaten hamişim ben 🙂 hamişiz biz 🙂
G gunes6534 Yeni Üye Üye 10 Ocak 2012 #48 cnm benim kan testini adet günün gelmeden bile yaptırabilirsin.seninki geçtiğine göre kan testinde kesin sonuç alırsın yarın yaptırırsan
cnm benim kan testini adet günün gelmeden bile yaptırabilirsin.seninki geçtiğine göre kan testinde kesin sonuç alırsın yarın yaptırırsan
S shekerr_hale Forum Okuru 10 Ocak 2012 #49 carsamba gıdıcem buyuk ıhtımal esımle yarn kahvaltıya gıdıckmısız sabah erken gtmek lazım hastaneye bence sen gıt ama
carsamba gıdıcem buyuk ıhtımal esımle yarn kahvaltıya gıdıckmısız sabah erken gtmek lazım hastaneye bence sen gıt ama
G gunes6534 Yeni Üye Üye 10 Ocak 2012 #50 bilmiyorum ben yarın belki tekrar idrar testi yaparım evde,çizginin koyulaşmış olması lazım yarın 🙂