LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 23 Şubat 2011 #11 10 dk erkek olduğumu düşünsem bütük kızları tavlardım önce beleni
kraliçearı Aktif Üye Üye 13 Mart 2011 #14 10 dakikalığına erkek olsam gider rektörü döverdim:nur:10dkka aralıksız sopa yeyince kendine gilirdi yazarr
10 dakikalığına erkek olsam gider rektörü döverdim:nur:10dkka aralıksız sopa yeyince kendine gilirdi yazarr
yasemin asu Yeni Üye Üye 24 Mart 2011 #15 bnde en yakın bi erkek arkimle konşup aralarında ne knştularını öğrenrdim🙂
M Misafir Forum Okuru 26 Mart 2011 #16 On dakikalığına erkek olsam, öncelikle ayakta çiş faslı yaşamak isterdim Birde başka bişey var ama cıks yazmam
On dakikalığına erkek olsam, öncelikle ayakta çiş faslı yaşamak isterdim Birde başka bişey var ama cıks yazmam
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 14 Mayıs 2011 #17 eğer sadece 10 dakika ise bişey yapamadan geçerdi zaman🙂 ama erkek olsam yapmak istediklerim bi kere rahatlık ve özgürlüğün tadını çıkartırdım.çapkınlık yapardım🙂 eğlenceler gece barlar güzel bi yaşam olurdu herhalde
eğer sadece 10 dakika ise bişey yapamadan geçerdi zaman🙂 ama erkek olsam yapmak istediklerim bi kere rahatlık ve özgürlüğün tadını çıkartırdım.çapkınlık yapardım🙂 eğlenceler gece barlar güzel bi yaşam olurdu herhalde
A angel_blue Üye Üye 14 Mayıs 2011 #18 valla bekar olupta erkek olsam i onla bi bunla gezer gönlümü hoş tutardım
gulsa199 Hamiş Melek 31 Temmuz 2012 #19 KeLeBeK's' Alıntı: ben çapkınlık yapardım üstelik onları anlamak içinde hiçç kafa yormazdım Genişletmek için tıkla ... valla bende aynen
KeLeBeK's' Alıntı: ben çapkınlık yapardım üstelik onları anlamak içinde hiçç kafa yormazdım Genişletmek için tıkla ... valla bende aynen