Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Günaydın kızlar ben de hasta oldum🙁 Zehracım ben de bugün doktora gidecektim. Benim de çok az geliyor. Günlük pedle bile idare edilebilir. Hem tetkikleri falan da tekrardan göstereceğim. Ama doktor yarın sabah gelin demiş eşime. Sana ne diyecek bakalım umarım önemli bir şey yoktur. Psikolojik olabilir. Mesela erken gebelik belirtilerinden ne duyarsam ne okursam aynı belirtiler bende başgösteriyor. Bu da kanıt olsa gerek.
 
Günaydın kızlar ben de hasta oldum🙁 Zehracım ben de bugün doktora gidecektim. Benim de çok az geliyor. Günlük pedle bile idare edilebilir. Hem tetkikleri falan da tekrardan göstereceğim. Ama doktor yarın sabah gelin demiş eşime. Sana ne diyecek bakalım umarım önemli bir şey yoktur. Psikolojik olabilir. Mesela erken gebelik belirtilerinden ne duyarsam ne okursam aynı belirtiler bende başgösteriyor. Bu da kanıt olsa gerek.

artık gebelik belirtilerine bakmıyorum çünkü her ay hepsini yaşadım. dünkü feci kasık ağrım beni korkuttu hiç böle olmamıştı. sonra bi pıhtı geldi değişikti normalde pıhtılı adet geçirim ama bu farklıydı. peçeteye geldi sonra başka bi peçeteyle bastırdım dağılmıyo. ve sonra kanamm çoğaldı. anlamdım acaba kist falan attı rahmim yada düşük müydü sinirlerim çok bozuk. gelince durumu paylaşırım
 
Zehracım bununla ilgili birşeyi internette okumuştum. Embriyo oluşuyor ama adetle atılıyor. Yani kimyasal gebelik gibi galiba, bu tür gebelik sadece kan tetkikiyle anlaşılıyormuş. Kanama normalden çok fazla ve sancılı olurmuş.
 
Cnm zaman ne cabuk gecmis insallah saglikli sekilde dogurursun rabbim kolay dogumlar versin hep aklimdasin inanki..demek alkim hanim sona yaklasiyor durmasin artik gelsin kollarina sen doktorlara bakma kendini kasma tatlim..prensesin dogar dogmaz haber ver ilk firsatta opuyorum seni kendine iyi bak allaha emanet olun🙂

Öyle canım gerçekten. Teşekkür ederim sana ve yorum yazan diğer iki arkadaşa. sunflower ve muammaydı sanırım.
İnşallah dediğiniz gibi olur, kolayca oluverir. Tam da sezeryan filan gündeme oturdu doktorlar iyice tırsmıştır yapmaktan. Zaten benim doktorum normal doğum taraftarı olarak biliniyor. Mümükün olursa o olacak diyor. Baş çapı 2 hafta önde gittiği için doğum kanalından geçer mi çatına bağlı dedi işte. Çatı muayenesini de birçok doktor gibi sonraya bırakanlardanmış, yapmadı. Daha erken dedi. Erken erken derken pat diye doğuruvercez. 🙂) Pazartesi kontrolüm var, bakalım.
Çabuk geçti de bir de bana sor Mevlanacım. Bende ödem çok oldu. Eller, ayaklar, bacaklar hatta yüz, göz kapakları şiş.
İnşallah doğum artık olsun da bir hafifleyeyim istiyorum. Dayanıyorum... Allahım hepinize yaşatsın elbette. Allaha sitem olmasın diye hep dikkat ettim tavrıma. İnşallah haber veririm canım. Sağ olun iyi dilekleriniz için. Allah razı olsun... Sen de Allah a emanet ol.
 
SLM duydum kullanmak istiyorum kaç kutu ve ne kadar kullandın bende spariş verecem bende de yumurta tembelliği çıktı hem adet söktürücü ile adet oluyorum işe yararmı?


Şulecim öncelikle hap kapsül ve karışım olarak alma çünki onların içerisinde ne kadar ne olduğu belli değilmiş.ben doğal hali ile kullandım.yani saf arı sütü ve saf kaliteli polen.hormonal dengeyi sağlıyor bende yumurtlama hiç yoktu adet de 3 -4 ayda birdi işe yarar ama bunun bilgisini en iyi dediğim gibi arı diyarını ara ayşegül hanım yada esin hanımla görüş onlar sana en doğru bilgiyi vereceklerdir.ben iki aylık kürün 1,5 ayında hamile kaldım canım.Allah bir an önce sanada nasip etsin.
 
evet ondan da korkuyorum ben şimdi çıkıyorum canım görüşürüz

Kızlar moralinizi bozmayın biliyorum kolay değil sizin kaç sene bilmiyorum ama ben 8 sene yaşadım çok iyi bilirim o üzüntüleri🙁bir çoğuda psikolojik her ay beklerken ya midem bulanır ya başım döner ya kasıklarım ağrırdı buda daha çok ümitlenmeme ve sonuçta çok daha fazla hayal kırıklığına yol açardı.Rabbim her isteyene nasip etsin aratmasın inşallah🙁
 
edasygnr cım, Allah senden razı olsun, İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Bebeğine de sağlıklı mutlu huzurlu anne babasıyla uzun bir ömür dilerim. İstiyorsan bebişine bir tane de kardeş gelir umarım. Hamile olduğun halde hala bizimle berabersin ve bize yardımcı olmaya çalışıyorsun. eminim yapacak çok daha eğlenceli işlerin vardır. Herkes adına çok teşekkür ederim. sevgiler
 
Geri
Üst