Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Merhabalar arkadaşlar öncelikle Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler huzurlu ömürler nasip etsin. Feliçya arkadaşım bugün ben de bekliyorum. Gerçi adet belirtileri var ama henüz umudumu yitirmedim. 3,5 yıllık evliyim, 1,5 yıldır bebek istiyoruz. Yaşım 34 olduğu için ilaçla tedavi de gördüm ama kısmet olmadı. Sonrasında deprem oldu öncelikler değişti, inanın o zaman bir bebeğimizin olmayışına şükür ettik. Artık herşey normale döndü ve biraz daha deneyelim dedik. Doktor hiçbirşeyimiz olmamasına rağmen inseminasyon ve tüp bebek dedi. Ama bunu isteyip istemediğimi bilemiyorum. Hem Allah bize birçocuk nasip edecekse her şekilde olur değil mi?[/

garvita 8 sene uğraşmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum canım.Allah bir an önce sanda anne olmayı anip etsin.arı sütü polen denedin mi hiç?
 



sürpriz bekleyen arkadaşlarımız 🙂



feliçya ...30 mayıs
zehra gökçe ...1 haziran
uğurlu bebek ... 1 haziran
muamma ...4 haziran
sunflower ...9 haziran
nisanburak ...11 haziran
mevlana ...gecikti haber bekliyoruz 🙂
esmerli ...18 haziran
ceylangözlü ...17-21 haziran
ayşe ramo ...17 haziran
gül49 ...7 haziran

feliçya güzel haberini bekliyoruz 🙂



hamiş arkadaşlarımız 🙂

gonca 16 ... 11 haftalık miniğimiz 🙂


inşallah uğurlu gelir bu listeyi yapman da sırayla senin adının olduğu listeye geçeriz🙂
 
Kızlar 37. haftadayım. sona yaklaştık. Yalancı sancılar başladı bende. Sabırsızlanma arttı. Dua edin ne olur. Ben de sizlere ediyorum.
Hamilelerin duası kabul olur diyorlar. İnşallah Rabbimden diliyorum tez zamanda hayırlı, nur topu gibi evlatlarınız olsun. Hamile kaldığınızı duyalım.
Bebeğime biraz iri diyor doktor inş sezeryane gerek kalmaz normal doğurmak istiyorum. Karnım da sertleşti sanki. Baş aşağıda iyice. 15 dk da bir tuvalete gittiğim oluyor. 🙂 40. haftayı bekleyeceğini hiç sanmıyorum meleğim inş 38 -39 da geliverir.

Öpüyorum hepinizi, sevgiler...
allah kolay bir doğum ve sağlıklı bir çocuk nasip eder inşallah:tik:
 
Edasgnyr Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah. Çok sevindim senin adına, bunları duymak insana umut veriyor. Arı sütü ve poleni mesajında gördüm siteye de baktım. Daha önce duymamıştım. Van da yaşıyorum Buralarda da bulabilir miyim acaba, bal konusunda epey bişeyler söyleniyor. Bu arada yaşını sorablir miyim, yaşı çok takıyorum kafaya
 
Geri
Üst