Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

canım merhaba acaba içeride yara falan mı oldu ki... istersen bir doktora git sakın ilişkiden uzaklaşma boş geçme yani yumurtlama günlerini.

ben dün akşam 4 saat wcye gitmedim eve gider gitmezde test yaptım 5 dakika bekledim negatif çıktı oysaki en kaliteli olanından almıştım testi de :küstüm: neyse dedim akşam olduğu için çıkmamıştır diye sabahı bekledim eşim 6.30 da işe gidiyor onu uğurlamak için kalktım geri yatmadım hemen testi yaptım 5 dakika bekledim gene çıkmadı :uhu: baş ucuma koydum yattım uyudum sabah 8 de kalktım baktım hiçbişey yok :18: ama ben çok umutlanmıştımm ilk defa bu ay göğüslerimde dolgunluk ağrı sızı kaşıntı vardı beni çok umutlandırmıştı bunlar testi de negatif görünce resmen yıkıldım yaaa :18:üzülmeyeyim hayırlısı diyorum ama yapamıyorum maalesef insanın umutlarının yıkılması nekadar çok kötü yaaa :18: Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınnn... hee ben testi yapmadan bir gün önce bir rüya görmüştüm birinin bebeği olmuş onun yanına gidiyorum daha doalı bir kaç saat olmş kucağıma veriyorlar seviyorum kokluyorum bugün tesadüfen rüyamın yorumuna rastladım yeni dogmus bebek görmek, üzüntüye, kedere işaretmiş... ama ben hala adet olmadım pazar gününe kadar bekkliycem pazar sabahı tekrar test yapıcamm hayırlısı artık :küstüm:

bu arada kuru incir yumurtaların çatlaması için birebir canım doğal klomenmiş ben yiyorum düzenli olarak hemen hemen hergün yiyorum çok araştırdım kürüde var ama ben kuru incir yiyorum tavsiye ederim

asimmmm bekleyelim beraber cnmm adet olana kadar umudum var benimm üzülme ağlama bebeimmmmm:kiss: kıyamam sana
:kiamam:
 
günaydın lavinya, günaydın tüm güzel melekler..
hayırlı cumalar hepinize, bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Allahım hepimizin dualarını hayırlısıyla tez vakitte kabl etsin inşallah, kısmetse sela ile ezan arası edebildiğiniz kadar dua edin, ben hepimiz için etmeye çalışıcam.

Ben sanırım bu ayda adet olucam, zira adetime 8 gün var ve tıpkı geçen ayki gibi ara ara akıntım oluyor, geçen ay tam 8 gün kala dr. a gittiğimde vücut kendini adete hazırlıyor demişti :-( inşallah yanılıyorumdur, ama bu ay yumurtlama falan yakalayamadım..

Asim, testi pazar yapıcan ama yeni bir gelişme veya belirti var mı??
 
Geri
Üst