Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

yasemin sağol canım sana da hayırlı ramazanlar. çok şükür iyi gidiyo iyiyiz maşallah teyzesi. büyümeye çalışıyoruz hayırlısıyla. okullar başlayana kadar yatıp dinlenmeye devam. darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
 
merhaba yasemin umarım akşamı kolayca getirirsin 🙂
eşinde bir sorun olmaması güzel yani en azından testini yaptırmış pekçok erkek yanaşmıyor bile. ama sorun bende deyip kestirip atma. belki de sorun senin psikolojinde. sürekli kafanda kurup beynini meşgul ettiğin için belki de bebişin gelmesini engelliyorsun. kendimden biliyorum 🙂 ben de öyle davranarak gecikmesine sebep olmuştum. sen kafanı rahatlatıp sadece allaha dua et yeter canım. öyle suçlu falan arama.

bu arada ben rahim filmi çektirmiştim. doktorumun anlaşmalı olduğu radyomar mı neydi işte orada çekti. hastanede yapılmadığını biliyorum. biliyor musun ben rahim filmi çektirdiğim ay hamile kalmıştım.çünkü aklımda şu vardı nasıl olsa yumurtlama günlerini geçirdik yani bu ay bebek imkansız diyordum. meğer kafam tamamen rahatlamış ve sadece 2 kez ilişki olmuştu. tek yaptığım şey ikisinden sonra da kalçamın altına yastık koyup 1 saate yakın yattım. ama öylesine yatmıştım nasıl olsa olmaz fikri vardı yani. çok şükür rabbim göndermişti meleğimi.

inşallah seninki de gelecek. sen hormon testi yaptırdın mı?
hormon testi yapıldı canım ilk baslarda. onda sorun yok ama yumurtalıklarda sorun gibi.gelişimleri çok yavas. bu 2.02 büyüklüğün en büyüğü yumurttaların. sence yeterlimiki hamile kalabilmek için.
canım evet çok haklısın kafama acayip derecede takıyorum. galibada ondan kaybediyorum korunmayaı ıraktıgımız zamandan bu yana hep aklımda ya olmassa diye korkular içimi kemiriyor.
eşim benide sasırtdı test konusunda zaten. görsen test yapmaya gittiginde hastanade herkes siz niçin geldiniz diyen hemşirelere elindeki kagıdı gösteriyormus. ondan hemen yanından kaçıyorlarmış. hahaha hahaha biraz oldu ama onun için sonucu güzel çıktı.yani bi nevi bende tescillendim
evet melegim aksam kolayca gelsin çalışmada var çünk. inşallah bu ay tutunur bebegim:d014:
 
off hala regl olmadım kızlar pazartesiyi bekleyip doktora gidicem bugün 7. gün mart ayındada böyle olmamşdm doktor ilaç vermişdi onunla oldum ama sorun olmadağını söylüyor hormon testim normaldi bakalım bu defa ne dicek
 
Geri
Üst