Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

çitosum merhaba, buralardayım ama hızınıza yetişemiyorum. İyiyim ben, çok umutlu olmasam da adet olmamayı bekliyorum. Öpüyorum

Melodim iyi tatiller canım :kiss:kafanı dağıt ve tavan moralle gel emi:kiss:


Sarı gelin canım Kendine dikkat et umarım en kısa zamanda gorursun bebeğini dualarım sizlerle rabbim evladınızı sağ salim kucağınıza versin:kiss:


AuSSie-AnGeL canım hamişim sen nasılsın iyimisin:kiss:

koza senide epeydir göremiyorum iyisindir inşallah.Durumun nasıl ?

Veee şhekkom öldürcem seni ne temizliği ya dellendinmi duramadınmı bu ara bir şey yapma dinlen kızıyom ama ha

 
lalecim belli olmaz bazen geç döllenmeden dolayı geç çıkıyor inşallah bebiştendir gecikme canımmm.. ne kadar gecikti pekii?

İnşallah geç döllenmedir hayatım?

Bugün 6.gün oldu, geçen hafta pazar bekliyordum hadi en geç salı, salıdan sayarsam 4 gün geçmiş durumda...
Bilmiyorum kızlar ama hiç bir belirtide yaşamadığım için bebeğe yoramıyorum, sadece biraz göğgüslerim acıyor ve şiş hepsi bu..
 
Sınavdan yeni geldim, kafam kazan gibi 😕 sorular gerçekten kelimenin tam anlamıyla kazıktı, çalıştığım derslerden bile hiç görmediğim konular çıktı, hiç anlamadım nerden buluyorlar böyle soruları yaaaaaaaaaa 😕

geçmiş olsun lale ..halletmişsindir inş..
ben de doktora gittim bugün ..adetimin 12.günü..3 tane kocaman yumurtam olmuş 3 ü de çatlama aşamasında idi ..o yüzden doktor iğneyi bugün vurul dedi vuruldum ..aaa 1-2 gün sonra vurulmayacakmıyım dedim ..hayır yumurtlaarın 3 üde çatlamak üzere o yüzden bugün vurulacaksın dedi ..bakalım bu sefer tutacakmı ..hayırlısı ALLAHtan ...bi de 3 ü birden dölleniyormuş 🙂)) kendimi camdan aşağı atmam gerek o durmda 🙂)) ALLAH hayırlısını versin inş.
 
Canım h. geldin nasılsın, Elam napıyor,
Bana kızıa mısın bilmiyorum ama resmini masaüstüme koydum bütün gün onaya bakıyorum, ama başkası görmüyor sadece ben görüyorum... Maşallah kucuma .. 😀

tatlım seni kaçırdım galiba 🙁(( ela hanım çok mızmız. iştahı da yok sinirlerim bozuluyor, üzülüyorum. ya çocuğun yemekle hiç işi yok. belki de diş çıkarması yakınlaştı bilmiyorum hayırlısı artık. inşallah iştahı bol olur. canım senin maşallah demelerin bana yeter inan. ama çok nazara geliyor mümkünse kaldırabilir misin masaüstünden. çünkü benim nazarım bile değiyor.

Kızlar slm ben hala adet olmadım ama akşam test yaptım yine birşey yok, sanırım bu gecikme bebek gecikmesi değil... öpüyorum hepinizi..

bu arada inşallah hayırlı haberdir bu gecikme... ama testte çıkmadı diyorsun ne ki o zaman 🙁((((( allah senin gönlüne göre versin canım benim, inşallah seni çok bekletmez canım.
 
Geri
Üst