Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

herkese merhaba 🙂) ben de gec yumurtlama problemı vardı
yumurtalarım gec olgunlasıyordu..doktorum 2 ay boyunca yumurtalarımı
düzenlı olarak takıp ettı .. 2 ay sonra adetımın 3 . günün gün de ıkı kez 5 gün boyun ca klomen kulanndım.. aynı zmanda yumurta catlatma ıgnelerı kullandım .. bır sonuc alamadım
bazı sebeplerden dolayı bu tedavıyı yarım bıraktım cook ta stres yapıyordum kendımı.
bır süre ara verdıkten sonra kendımı topladım ve aynı sekılde yenıden basladık .. 1 ay yumurtalıklarım kontrol edıldı ve ve 5 gün boyunca yenden klomen kullandım.. ve suan da 8 aylık hamıleyım
Allah ımın ıznıyle melegım 1 ay sonra kollarımda olcak.. tavsıyem su herseyden önce morelınızın düzgün olması gerekıo..Allah ısteyen herkese evlat nasıp eder ınsallah..
 
Klomen

slm arkadaşlar bende 2 yıllık evliyim 1 yıldan fazladır bebek istiyorduk ama olmuyordu doktora gittik klome verdi yumurta takibi yaptı şu an klomenin 3. ayında hamile kaldım.ALLAH bütün bebek isteyenlere sağlıklı imanlı hayırlı evlat nasip eder İNŞALLAH.
 
Klomen

Evet klomenin 3. Ayında hamile kaldım arkadaşlar


SİTE NOTU

Site yöneticileri olarak sizi tebrik ediyoruz. Lütfen hamile kalma sürecinde başınızdan geçenleri diğer melekler için yazarsanız yararlı olursunuz.

Hayırlı olsun.
 
klomen

mrb kızlar ben 26 yaşında 9 senelik evliyim ilk kızım evliliğimizin ilk ayında olmuşken 2. cocuk 7 senedir olmuyor 🙂 doğum sonrası adet olmadım sütümün koruduğunu düşündüm..sütten kestikten sonrada olmadım cocuk olmuyo nede olsa diye 4 sene baktırmadım ve baktırdığımda ilac tedavileriyle adet olabildim ..menepoz misali hap yutmayınca olmuyordu..

bu yıl kızımın aşırı baskısı yüzünden🙂 dr. gittim klomen kullandım sizin gibi (5 gün 2 öğün ) klomenden sonraki 2. gün dr. tekrar cağırdı yumurtalıklara baktı sonra git perşembe gel git pazartesi gel 🙂klomen vucutta biriken bi ilac olduğunu bazen etkisinin tahmin edilen günden uzun sürebileceğini söledi ve klomen sadece yumurtaları kuvvetlendirip cocuğa hazırlıyormuş ..

neyse yumurtlama tarihim gecmiş olmasına rağmen (normal adet dönemi hesabı ile ) yani adetimin üstünden 16 gün sonra ovitrelle iğnesini vurdurdum (not=ssk cocuğu olanların iğne masrafını karşılamıyor 🙂)36 saat sonra ilişkiye girmemizi söledi yani adetimin üstünden 19 gün gectikten sonra cocuk umudundayız 🙂

klomen kullanırken ani ateş basmaları yüzümde ani kızarıklıklar kısıklarda hafif ağrı olurken iğneden sonra şittetli karın ağrısı(rahimde) cektim gece uyurken bile sancıyla uyandım göğüslerimde ağrı damarlaşma sürekli bi yorgunluk ve uyku hali iğneden sonraki 5 gün tekrarladı ..

iğneden sonra dinlenmemi söleyen dr.aksine iğne uğursuzlukmu getirdi nedir bilemem hayatımın en yoğun haftasını geciriyorum ve önümüzdeki günlerdede programlarım dolu 🙂 vardır bundada bi hayır diyorum 4. gün 14 saat yol cektik öldüm sancıdan 🙂

şimdi bayanlar buraya yazmamın nedeni ben cok umutsuzum bebişimin olacağından.. olsada ben aldırrırım bukadar aksilikten sonra falan diyede gülüştük ark.larla 🙂iğneden sonraki 6. günümdeyim 10. günden sonra tahlil yaptırmayı düşünüyorum

eğer olursa bebişim kendi sevincimide sizle paylaşıcam ve iğne vurdurun dicem 🙂 ( bu arada bu benim ilk ve son iğnem olcak asla bidaha vurdurmayı düşünmüyorum öldüm ağrıdan sancıdan vucut bukadar kıvranırken bebiş olması olanaksız diye düşünüyorum )

hepiniz için dua ediyorum yazıyı baştan sona okudum bebişi olanları ALLAH tamamına erdirip bağışlasın ..olmayanlarada ALLAH hayırlı evlat nasip etsin kısa zamanda inşallah..
 
klomen 🙂

slm soncu size bildireceğimi sölemiştim unutmadan yazayım dedim negatif yani gebelik yok...

ebe gümeci tedavisi uygulicam 🙂

onu burayada yazayım arkadaşlar belki sizde uygulamak istersiniz zira tam mevsimi taze ebe gümecinin 🙂

öncelikle baya bi ebe gümecini toplayıp ayıklıyoruz yaprakları ayrı kök ve sapları ayrı kalıcak şekilde ..yapraklarını kavurarak yiyoruz hafif yağlı tavanın içine arzuya göre az bi salca yada kırmızı biber ekeleyip piştikten sonra ister yoğurtlu ister sade 🙂

saplarını bi kazanda kaynatıyoruz bol su ile bu suyu 3 gün içiyoruz sabah ac karnına 1 kupa öğlen ve gece yatarken ..taze kaynatılmış olmalı..

ayırdığımız dier sapları ocakta kaynattıktan sonra bayanlar bu kısım önemli..bi kaba alıp cıplak ten olma kaydı ile buharına duruyoruz nezleyken burna yaptığımız gibi... buharı vajinal bölgeye gelmeli battaniyeyle buharın dışarı cıkması engellenmeli su buharını kaybedene kadar..

içindeki saplarıda bi dülbentin arasına alıp tutunuyoruz (pet koyar gibi )... bi kısmınıda rahmin üzerine gelcek şekilde sıcak sıcak yakmamalı ama 🙂 karnımızın üstüne koyduktan sonra battaniyeye sarılıp yatıyoruz soğuyunca bezleri cıkarıp yataktan kalkmadan o sıcaklıkla uyuyoruz ..

adet bittikten hemen sonra bu işlem yapılırsa rahim temizleniyor suyu ve yemeyide adet sırasında içip yiyoruz ..iltihap olanlar kis olanlar bu şekilde doğal yöntemle gebe kalabildiği gibi ailemde bi cok insan tarafından test edip onaylanmıştır ..lütfen koca karı hikayesi demeyin zira doğal yöntem bunlar vucutta depolanan ilaclar gibi deil

kullandığınız zaman yoğun şekilde eğer akıntınız oluyosaki iltihap vs. sökülüyo demektir korkmayın iyiye işaret (yengem altıma kacırıyorum sandım öylemi akıntım oldu demişti ) 3 ay falan bu şekil uygulayın eğer akıntı abartılmıcak kadar azsa Allahın izni ile eşinizde deilse sorun en fazla 3 ay içinde gebe kalırsınız..

denemekten bişey kaybetmicenizi düşünüyorum ben şuan bu tedaviyi uyguluyorum sizlere kullanım sırasındaki bilgilerimi aktarıcam...İĞNENİN VERDİĞİ SANCI YÜZÜNDEN BU TADAVİYE KARAR KILDIM..

bu arada ishal yapabilir gecicidir ..

hamileyken kesinlikle uygulanmamalı arkadaşlar dikkat edelim aman deyim ..
 
merhaba arkadaslar.bende yeni uye oldum buraya bende klomende 2.ayimdayim,sabirsizlikla sonucu bekliyorum.ins herkes istegine bir an once hayirli bir sekilde kavusur...
 
Geri
Üst