Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada

Öncelikle hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum ❤️ Sevgili @Tamaraa ne çok sevindim senin adına anlatamam…Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah…Ve zazam yeni tedavin hayırlı uğurlu olsunn ..en doğru zamanda en mükemmel en hayırlı evlatla kavuşacağına yürekten inanıyorum…Ve diğer kader arkadaşlarım her zaman dualarımdasınız Rabbim gönlünüzün muradını kucağınıza versin inşallah ❤️
Cook teşekkür ederim canım ❤️ amin inşallah hep birlikte güzel günlere 🙂❤️
 
Evet benim. Düşük tehlikem var hep evdeyim. Bilgilensinler benim gibi kandirilmasinlar istedim.
Öncelikle çok geçmiş olsun canım umarım şimdi iyisidir. Uzun zamandır bu sayfalardayim ilk kez senin gibi dürüst birini gördüm. Hamile kaldığın halde sıkıntılarını dile getiren ve tavsiyede bulunmayan nadir bir kadınsın. Gerçekten çok dürüst birisin❤️. Genellikle hamile kaldıkları merkezleri hep överler hiç yaşadıklari sıkıntıları söylemezler insanlar. Ben hep şunu söylerim ilk görüşmelerde öyle iyi davranırlar ki hemen kaniveririz oysa yapılması gereken merkezin adı ile iyi bir araştırma yapmak. Bana çok tatlı davrandı her aradığımda ulaştım gibi davranışlar emin olun ki aldatıcı. Hani dereyi geçene kadar dedikleri şey varya işte o bu. Ne zaman ki parayı katlayıp ceplerine atarlar o zaman bizlerle işleri biter. Allah hepsine vicdan versin inşallah.
 
Merhaba kizlar,
Dogum sonrasi buraya giremeyenleri anlamaya basladim.
Birkac haftadir yoktum bebegimi erken kucakladim. Cok sükür bir problemimiz yok kilodan baska. Lakin Gecem gündüzüm karisti onu söyleyebilirim.
O kadar karisik duygular ki anlatamam. Diyecegim sudur ki dogumhanede hepiniz kalbimde ve dilimdeydiniz. Bir tek anne olmayan kalmasin insallah. Herkesin güzel haberlerini almaya baslamistik zaten patir patir devami gelsin, Dualari geri cevirmeyen Rabbim ol desin ve olsun
Bugün de Yesildomatesin günü..
Onun icin dua ediyoruz problemsiz bebegini alsin ve gelsin..
Sevgiler
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım ❤️ darısı buradaki tüm güzel kadınlara inşallah ❤️
 
Selam kızlar çok şükür dünya yakisiklisi bir oğlum oldu 😎
Hepinize tek tek dua ettim inşallah hepimiz sırasi ile evlatlarımızı kucağımıza alacağız.
Forumlarda önce tek tek okurdum kim ne yapmış nasıl başarmış diye ve öyle hikayeler okudum ki Önce 40 yaş sonra donasyon grubunda şunu gordum pes etmeyen öyle yada böyle birgün anne olmus. Olacak kızlar olacak pes etmek yok vakti gelsin yeter ki. Bir güzel haber daha vereyim sizlere minimini35 in paşası bu hafta hastaneden çıkıyor şükürler olsun .
Canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️ amin inşallah bizlere de nasip olsun
 
Ben şimdi adetimi bekliyorum normal bi tüp bebek doktoru valla nasipse varsa orda da olur.Donasyon istedim çok Allah biliyo aklım hep onda ama tek taraflı istemek olmuyor mağlesef.son sansimizi yine tüp bebeğe bıraktık nasıl diyorum ama tabi belki ona bile geç kalmış olabilirim rahim yumurtalar kürtaj sonrası ne durumda bakalım
Canım yanlış anlama lütfen ama sana bir şey söylemek istiyorum. Şayet İstanbul'daysan bahçeci Bağlarbaşı 'nda Cem Demir adında bir doktor var onun için çok başarılı özellikle zorlu durumlarda diye duymuştum. İstersen onu da bi araştır.
 
Ben transfer öncesi de sonrası da kefir ictim. Hatta kullandığımız ilaclar gaz, şişkinlik ve kabiz yapiyor. Ben su ana kadar hic kabiz olmadim. Kefiri kendim mayaliyorum evde ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim.
Ben de kefir kullanmayı çok isterdim ama bana fayda yerine sıkıntı oluyor. Ne zaman içsem bir kaç gün karnım koocaman oluyor ve ağrı yapıyor.
 
Geri
Üst