Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada

Kızlar selamlar herkese, bir açıklama yapma ihtiyacı zuhur etti. Dönem dönem malum site üzerinden bazı güzellikler sitemize üye olarak burada muhabbet ediyorlar. :gathering:

Bizler de site yönetimi olarak, elimizden gelen tüm yardım ve yataklığı yapıyoruz. hahaha Muhtemelen diğer yıllarda olduğu gibi gelen kişiler yeniden eski yerlerine giderler. Zira bu hep böyle oldu. Ama bizler için hiç sıkıntı yok. Mutlu annelerin mutlu çocuklar yetiştireceğini çok iyi biliyoruz ve sizlerin mutlu olması adına da elimizden gelen her türlü yardımı yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Zira geleceğimiz bebişlerimiz. Bu vesile ile de bebek isteyen ve bekleyen tüm anne adaylarına kolaylıklar diliyorum. Rabbim dileklerinizi nasip etsin inşallah kızlar. Amin.

Başımızın üstünde yeriniz var. Aramıza hoş geldiniz. Yeni gelen arkadaşlara da kucak dolusu sevgiler sunuyoruz. Evimizi şenlendirdiniz şerefler verdiniz finduklar. :cheer2:

Acil bir durum olması halinde kayıtlanacak üye, açılacak bölüm, yardım edilecek bir yemek tarifi vb :D:D lütfen acil görüşümüz için bizlere info@meleklermekani.com adresi üzerinden ulaşınız.:horn:

Sevgiler.
Yardım ve yataklık için ayrıca teşekkür ederim :sarilma:
Hala şoktayız bizden biri gibi hemen içimize sıcacık girmeniz yada biz girdik çözemedim 🙄
Sanmam buradan gidelim en fazla çocuğum olduğunda zamansızlıktan giremem. Hiçbirimizin saygısızlığa tahammülü yok burası sıcacık :yeah:
 
9 haftalık olduk kalp atışını duyduk ama doktorumuz biraz temkinli ‍♀️ kalbi şimdi atıyor 15 gün sonra ne olur bilemeyiz dedi kafam biraz ona takıldı
takılma takılma hepsi aynı bu doktorların. Şimdilik iyi görünüyor sonrasını bilemeyiz diyorlar bana da sürekli , kalbi atıyor mu günü ile uyumlu mu gerisini düşünme :ohh:
 
Banada bol bol dua edin ayin 15 inde tedaviye basliycam eger adet olursam iletisime gecicez olamazsam daha ben sana bisey yapamam diye doktorum korkuyorum dunyanin estorofemuni kullaniyorum buda adet yapmazsa diyor tedaviye baslayamazsin dahada adet yapcak ilac veremem dunyanin hormonunu verdim daha ne vericem dedi biraz moralim bozuldu ama yapacakta bisey yok kaderimde varsa olur moduna girdim artik
Eftalios kuzum ben inanıyorum bu sayfada ilk Tamara sonra senin güzel haberini duyucaz❤️
 
Geri
Üst