SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 29 Şubat 2008 #1 Sevdiği uzakta olanlar:(( sevdiği uzakta olanlar sevdiği uzakta olanlar için şarkılar sevdigi için nickler şiir
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 29 Şubat 2008 #4 Ce: Sevdiği uzakta olanlar🙁( eyy aşk sen neler yaptırısın neler😀
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 29 Şubat 2008 #5 Ce: Sevdiği uzakta olanlar🙁( askkkk beni 3yıl pesınden kosturdu neler yaptırmadıkı ama sonunda kazndım🙂🙂🙂uzakta olan benım oldu🙂🙂
Ce: Sevdiği uzakta olanlar🙁( askkkk beni 3yıl pesınden kosturdu neler yaptırmadıkı ama sonunda kazndım🙂🙂🙂uzakta olan benım oldu🙂🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 29 Şubat 2008 #6 Ce: Sevdiği uzakta olanlar🙁( nuro canım ne güzel demek senin oldu..allah ayırmasın🙂
IdriL Yeni Üye Üye 1 Mart 2008 #8 Ce: Sevdiği uzakta olanlar🙁( Sen Giderken Buralardan Bakarım Ardından çaresiz... bu çok güzelmiş...az bakmadım ...hep terminallerde kaldım öyle .. ya da o kaldı ...farklı şehirlerin acı yanı...
Ce: Sevdiği uzakta olanlar🙁( Sen Giderken Buralardan Bakarım Ardından çaresiz... bu çok güzelmiş...az bakmadım ...hep terminallerde kaldım öyle .. ya da o kaldı ...farklı şehirlerin acı yanı...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 1 Mart 2008 #9 Ce: Sevdiği uzakta olanlar🙁( bizde hep ayrı kaldık evlendik işi gereği hala ayrıyız..dün geldi şükürler olsun😀
Ce: Sevdiği uzakta olanlar🙁( bizde hep ayrı kaldık evlendik işi gereği hala ayrıyız..dün geldi şükürler olsun😀
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 23 Mart 2008 #10 Ce: Sevdiği uzakta olanlar🙁( çok güzellerdi canım emeğine sağlık gülü.