hmm ben sevgilime rezil olduydum
bidün oturuyoz bunlarda ben koymuşum kafamı göğsüne bu da anlatıyo bişiler gayet romantik bi ortam yani
neyse konuşurken birden bi ses geldi karnımdan :ruyam: bizimki tabi duymamış gibi davrandı devam ediyo konuşmaya derken sesler artmaya başladı desibelleride giderek yükselerek
bu sefer sevgilim başladı gülmeye ama nası gülüyo yuh artık karnından geldiğine emin misin falan diyo ben tabi o güldükçe giderek kırmızılaşıyorum
en sonunda gülmesi sinirimi bozmaya başlayınca bende başladım söylenmeye napim sen geç uyanıyosun yemek yerken sana eşlik edim diye yemedim ama sizde de bişe olmayınca aç kaldım hem bende gastrit var bilmiyomusun ama nası sayıyorum
tabi bu arada öle aman aman aç falanda diilim yani bende şaşırdıydım sesleri duyunca ben o bu kadar acıktımda haberim mi yok dedim hatta :ruyam: soora kalktm gittim mutfağa seslerimlen beraber tabi başladım tıkınmaya baktım tıkındıkça sesler azaldı azaldı ve sonunda kayboldu
aşkdan acıktığımı bile fark etmemişim yani yoksa o kadar aç gitmezdim yanına tabi :hıh: