N nazar2022 Yeni Üye Üye 5 Haziran 2023 #11 Likapam' Alıntı: Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bana hamilenin duası kabul olur banada dua edermisin Genişletmek için tıkla ... malesef canim benim kimyasalla sonuclandi gebeligim isallah rabbim kucagni bos birakmsin en kisa surede hamile kalirsin
Likapam' Alıntı: Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bana hamilenin duası kabul olur banada dua edermisin Genişletmek için tıkla ... malesef canim benim kimyasalla sonuclandi gebeligim isallah rabbim kucagni bos birakmsin en kisa surede hamile kalirsin
Likapam Paylaşımcı Melek 5 Haziran 2023 #12 nazar2022' Alıntı: malesef canim benim kimyasalla sonuclandi gebeligim isallah rabbim kucagni bos birakmsin en kisa surede hamile kalirsin Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım amin
nazar2022' Alıntı: malesef canim benim kimyasalla sonuclandi gebeligim isallah rabbim kucagni bos birakmsin en kisa surede hamile kalirsin Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım amin
N nazar2022 Yeni Üye Üye 5 Haziran 2023 #13 Likapam' Alıntı: Çok geçmiş olsun canım amin Genişletmek için tıkla ... sagol canim