*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 30 Mart 2009 #1 Zümrüt yeşili abiyeler zümrüt yeşili abiyeler zümrüt yeşili abiye su abiye rengi elbise çok güzel bunlar ya... Valla bizzat ben bu rengi çok seviyorum
zümrüt yeşili abiyeler zümrüt yeşili abiye su abiye rengi elbise çok güzel bunlar ya... Valla bizzat ben bu rengi çok seviyorum
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 31 Mart 2009 #2 Cevap: Zümrüt yeşili abiyeler bencede çok güzel emegine saglık admınım
makber Yeni Üye Üye 12 Nisan 2009 #3 Cevap: Zümrüt yeşili abiyeler sana katılıyorum bende çok seviyorum bu rengi walla kim ne derse desin elbiselere yakışan en güzel renk budur...
Cevap: Zümrüt yeşili abiyeler sana katılıyorum bende çok seviyorum bu rengi walla kim ne derse desin elbiselere yakışan en güzel renk budur...
M Misafir Melek Forum Okuru 13 Şubat 2010 #4 önemli makber' Alıntı: sana katılıyorum bende çok seviyorum bu rengi walla kim ne derse desin elbiselere yakışan en güzel renk budur... Genişletmek için tıkla ... elbiselere bayıldım gerçekte çok güzeller peki nerde bulabileceğimiz konusunda bir blgisi olan var mı?
önemli makber' Alıntı: sana katılıyorum bende çok seviyorum bu rengi walla kim ne derse desin elbiselere yakışan en güzel renk budur... Genişletmek için tıkla ... elbiselere bayıldım gerçekte çok güzeller peki nerde bulabileceğimiz konusunda bir blgisi olan var mı?
D dt_demet Yeni Üye Üye 13 Şubat 2010 #5 bu elbiselere bayıldım.. neden bulabilirim ben ankaradayım. lütfen bir bilginiz varsa cevap bekliyorum
bu elbiselere bayıldım.. neden bulabilirim ben ankaradayım. lütfen bir bilginiz varsa cevap bekliyorum