Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zor bulunan isimler arıyorum anlamları da güzel olmali
Zor bulunan isimler arıyorum anlamları da güzel olmali
Zor bulunan isimler melek kadınlar kulübü zor bulunan isimler ekşi forum'da.
Kızlar ikizlerim olacak zor bulunan iki isim arıyorum zor bulunan isimler nedir? Ben çocuklarımda çok az kullanılan nadir isimlerden anlamları da güzel isimler arıyorum? Bu konuda yardımcı olur musunuz? Hem erkek hem kız isimleri lazım bana çünkü ikizlerim birisi erkek birisi kız olacak.
Merhabalar
Herkes çocuğuna özel tek olan hiç kimsede görülmemiş koyulmamis isim koymak ister. Zor bulunan isimler sorunuza yanıt olarak aşağıda bu isimlerden bir liste oluşturacağım. Umarım beğenirsiniz.
"Zor bulunan isimler"
Maya
Benan
Afife
Yaman
Afşar
Nigar
Aytemur
Ahu
Barlas
Ayvaz
Bekir
Beria
Birgen
Çilay
Diniz
Erna
Feris
İlsu
Janset
Jeyna
Liyan
Pamira
Ruhan
Talha
Bafun
Bahra
Baler
Caran
Cefali
Cenker
Çağın
Dora
Duha
Ecvet
Efrahim
Eftal
Eral
Eris
Fahir
Fasih
Ferkan
Ferzend
Geray
Giran
Gernas
Gokbay
Gürman
Heper
Hüzeyfe
Cok duyulmamış hatta belki sizin bile ilk kez duyabileceğiniz isimler paylaştım hem erkek hem kız isimleri yer alıyor yukarıda. Dilerseniz aşağıdaki linki de inceleyin. Linkte "Kuran'da geçen anlamlı güzel olan bir kız ismi arıyorum"
Hee bu zorlukta çocuğumuz oldu ismi zor bulunan olsun yani kimsede olmayan bir isim olsun Ayşeye Fatmaya Aliye ne oldu yahu ne ara değişik isimler koymak için yarışır olduk. İlginç gerçekten ama insanlar istiyor heralde. Berke diye bi dede düşünemiyorum misal ben Ne bileyim eskidim heralde ya da bu hususta eski kafalı, yeniliğe açık biri değilim.