Zofer kullananlar bebeğe zarar verir mi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kirmizilikadin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
K

kirmizilikadin

Forum Okuru
Zofer kullananlar bebeğe zarar verir mi ?
Zofer bebeğe zarar verir mi Zofer kullananlar melek kadınlar kulübü forum'da

Öff kızlar bu bulantılar beni bitirdi bitirdi yaklaşık 3 aylık kadar hamileyim benim bulantılarım o kadar fazla ki hiç bir şekilde bir şey yiyemiyorum. doktorum bana ZOFER 4 MG ilaç verdi acaba bu ilaç bulantılarımı keser mi kullananlardan yorumlar alabilir miyim en önemlisi de bebeğime bir zarar verir mi ?

Sizi çok çok iyi anlıyorum bulantıların hayatı nasıl olumsuz etkilediğini ben bilirim Allah bilir hayatım. Hayat duruyor ömrün tamamım yatakta geçiyor yemek koku ya hu bitiyoz bitiyoz. Benim hamileliğimde Zofran var Zofer ilacını bilmiyorum ama heral de muadilidir aynıdır diye düşünüyorum. Bebeğe bir zararı olmayacaktır. Nihayetinde bu ilaçların tamamı büyük araştırmalar sonucunda piyasaya çıkıyor.

Doktorunuz, kullanacağınız bu zofran zofer ilacı eğer sizin bulantılarınızı kesmez ise size emedur diye ilaçta verecektir. Ya da başka ilaçlar var mı bilemiyorum onları da yazabilirler. Yani araştırmalarda kanser hastalarına da verildiğini okumuştum. Dikkatli kullanmak lazım, doktorun dediklerinden dışarı çıkmayın umarım bu bulantılardan da en kısa sürede kurtulursunuz.

Geri