Zevk suyu iç çamaşırından geçer mi hamilelik İhtimali var mıdır?
Zevk suyu iç çamaşırından geçer mi hamilelik olur mu Zevk suyu ile hamile kalanlar yardım lütfen.
Herkese merhaba!
Regl başlangıç günümden itibaren altıncı günde sürtünme yoluyla bir ilişkim oldu. Ben iç çamaşırımı hiç çıkarmadım fakat erkek arkadaşım zaman zaman çıkardı. Boşalma olmadı fakat zevk suyunun iç çamaşırından geçmiş olma ihtimali var mı? Bu şekilde hamilelik oluşur mu? Reglim 1 gün gecikti, göğüslerimde tıpkı regl olacağım zamanlardaki gibi hassasiyet, kasıklarımda da zaman zaman kramplar oluyor. Ruh hâlim değişken ve bir kez sabah mide bulantım oldu. Tüm bunlar beni endişelendirdi. Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.
Çok ama çok zor bir ihtimal de olsa geçebilir hayatım. Eğer yüzde yüz pamuklu geçirgen olamayan bir iç çamaşırın var ise ve ten tene sürtünme olmadı ise hamileliğin zor. Ama onun haricinde tüllü geçirgen yapıda bir iç çamaşırı kullanıyor isen çük ama çok düşük ihtimal ile olabilir. Ama bunlara bakmayacaksın. Hamilelik o kadar kolay değil hayatım. Sitemizde yıllardır tam ilişki yaşayıp bebek sahibi olamamış yüzlerce kadın bulunmakta. Madem reglin geçti hiç ihtimal vermiyorum ama kafam rahatlasın diyor isen test yaptır. Bence psikolojik belirti yaşıyorsun hamile değilsin.
Sürtünerek birlikte oldum hamile kalırmıyım? Sürtürmeli ilişki ile hamile kalanlar hamilelik olabilir mi ? Genelde bakire veya adet halindeki bayanların tercih ettiği bu tür ilişki türü ile ilgili olarak sizlere gereken cevabı bu yazı ile bilgi vermeye çalışacağız. Öncelikle cinsel ilişki tam...
İyi akşamlar, biz sürtünerek seviştik. Erkek arkadaşımda boxer ve pantalon vardi bende de iç çamaşırı ve pijama. Sürtünürken erkek arkadaşım boşaldı ve pantalonu ıslandı, haliyle benimde pijamam ıslandı. İç çamaşırımda bişey hissetmedim, bu durumda hamilelik söz konusu olur mu?
Çok ama çok zor bir ihtimal de olsa geçebilir hayatım. Eğer yüzde yüz pamuklu geçirgen olamayan bir iç çamaşırın var ise ve ten tene sürtünme olmadı ise hamileliğin zor. Ama onun haricinde tüllü geçirgen yapıda bir iç çamaşırı kullanıyor isen çük ama çok düşük ihtimal ile olabilir. Ama bunlara bakmayacaksın. Hamilelik o kadar kolay değil hayatım. Sitemizde yıllardır tam ilişki yaşayıp bebek sahibi olamamış yüzlerce kadın bulunmakta. Madem reglin geçti hiç ihtimal vermiyorum ama kafam rahatlasın diyor isen test yaptır. Bence psikolojik belirti yaşıyorsun hamile değilsin.
Yerleşme kanaması ne kadar olur ,ne renk ne zaman ve nasıl olur ne kadar sürer ne zaman başlar, nasıl anlaşılır kaç gün olur olduğunu nasıl anlarım Gebe kalmak isteyen kadınlar , gebelik testi yapmadan önce hamile olup olmadıklarını nasıl anlayabilecekleri konusunda her gün sayfamıza sorular...
Yerleşme kanaması ne zaman olur melek kadınlar kulübü yerleşme kanaması nasıldır forum'da. Kızlar günüme daha var ama bir gün süren kanamam oldu böyle nasıl anlatsam kırmızı değil damla şeklinde ve kahverengi bir akıntı gibi bu yerleşme kanaması olabilir mi? Yerleşme kanaması ne zaman olur tam...
Çocuk sahibi olmak kadınların en büyük hayallerinden dir. Kimisi doğal yollarla gebe kalırken,kimisi de nedenli veya nedensiz gebe kalamıyor. Çocuk sahibi olamayan hanımlar , vücutlarındaki küçük bir değişimle heyecanlanıyor ve gebe olup olmadığını merak ediyor. Merak edilen değişimlerden biri...