HaYaL Daimi Üye Üye 14 Haziran 2009 #1 Zeki misiniz??? zeki misiniz Bakalım; 18 saniyeden fazla dayanabilecek misiniz ? Ortada bulunan kahverengi kareyi mousla kontrol edin Diğer karelere temas halinde oyun biter Oyuna giriş için Escapa!
zeki misiniz Bakalım; 18 saniyeden fazla dayanabilecek misiniz ? Ortada bulunan kahverengi kareyi mousla kontrol edin Diğer karelere temas halinde oyun biter Oyuna giriş için Escapa!
kaprisli Yeni Üye Üye 14 Haziran 2009 #2 Cevap: Zeki misiniz??? yaaaaaaaaaa 3 kere denedim üçündede 11 saniye dayanabildim
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 14 Haziran 2009 #3 Cevap: Zeki misiniz??? bende 11 saniye dayanabildim sadece ama gzl oyunmus canim. paylasim icin tskler 🙂
Cevap: Zeki misiniz??? bende 11 saniye dayanabildim sadece ama gzl oyunmus canim. paylasim icin tskler 🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 20 Haziran 2009 #4 Cevap: Zeki misiniz??? sadeceeee vee sadeceee10 saniye dayaanaaabildim ben yaaa.. pff bu neee büleeeee.. insan kafayı yerr..... paylaşım içinn teşekkürler..
Cevap: Zeki misiniz??? sadeceeee vee sadeceee10 saniye dayaanaaabildim ben yaaa.. pff bu neee büleeeee.. insan kafayı yerr..... paylaşım içinn teşekkürler..
HaYaL Daimi Üye Üye 16 Haziran 2010 #6 cadi_91' Alıntı: dayanırım ama kendimi yormak istemedim Genişletmek için tıkla ...
E elif ümmetoğlu Forum Okuru 12 Ağustos 2013 #7 kaprisli' Alıntı: Cevap: Zeki misiniz??? yaaaaaaaaaa 3 kere denedim üçündede 11 saniye dayanabildim Genişletmek için tıkla ... bense 1 dk dayandım yani zekiyim
kaprisli' Alıntı: Cevap: Zeki misiniz??? yaaaaaaaaaa 3 kere denedim üçündede 11 saniye dayanabildim Genişletmek için tıkla ... bense 1 dk dayandım yani zekiyim