Zamanla erkekler!!!
İlk başladığınızda ne kadar da farklıydı oysa her şey. sizi beklemesi bile onun içini kıpır kıpır ediyordu.ilk elele tutuştuğu anı hatırlıyor mu herkes.ne kadar da heyecanlıydık karşılıklı olarak.sarılmak için uydurduğu bahaneler, yanınızda heyecandan saçmalaması, elinizi tutmak için okşuyormuş gibi yapıp sizin onayınızı alması.nekadar güzeldi tüm bunlar değil mi?göz göze gelişler hele ah insanın kalbini nasıl yerinden alacak gibi yapıyordu.peki şimdi? bir ve üstü yıldan fazla berabersiniz diyelim ki.sevdiğiniz adam hala aynı mı? tamam kabul ediyorum onlar ilk heyecanlar ve her şeyin bir zamanı var fakat ölmeye mahkum olan bir şeylerde kayıp gidiyor ellerimizden o heyecanlarla beraber.yanyana yürürken eskisi gibi sarılıyormu size sevdiğiniz insan ya da millet ne der sarmaş dolaş gezilir mi diye mi düşünüyor artık?hadi hepsini geçtim eyvallah dedim. peki yolda yürürken hala elinizi tutuyor mu?(bence nolursa olsun tutmalı tutulmalı).yoksa artık gerek görmüyor mu ilk başlarda bahane bulup tutmak istediği ellerinizi tutmaya? bahanesi ne peki?soğuktan ellerini cebinden çıkarmaya mı üşeniyor yoksa artık bir şeyleri beraber aştığınızı bunların önemli olmadığını mı düşünüyor yoksa sevgisi alışkanlığa dönüştü bunu farkında bile olmuyor mu? melekler ne sizce cevap yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum
Son düzenleme: