T TİTAN Forum Okuru 3 Ağustos 2011 #1 ''Zalimin Zulmü'' Şarkısı Notaları zalimin zulmü, şarkısı, notaları, bestesi, nedir, nasıl çalınır, ile ilgili bilgiler burada melekler Orhan Gencebay'ın muhteşem eserlerinden biri olan''Zalimin Zulmü'' parçasının sözlerini ve notalarını paylaşıyoruz melekler 🙂 Daha benden ayrılmadan Başka sevgili buldun Saadet hiç belli olmaz Sevgilim mesut musun? Şimdi artık yalnızım Ağlamak neye yarar Zalimin zulmü varsa Sevenin Allahı var Bu sevgiye düştüm neden Kendimi unuttum ben Daha senden hiç fayda yok Gençliğim gitti elden Şimdi artık yalnızım Ağlamak neye yarar Zalimin zulmü varsa Sevenin Allahı var
zalimin zulmü, şarkısı, notaları, bestesi, nedir, nasıl çalınır, ile ilgili bilgiler burada melekler Orhan Gencebay'ın muhteşem eserlerinden biri olan''Zalimin Zulmü'' parçasının sözlerini ve notalarını paylaşıyoruz melekler 🙂 Daha benden ayrılmadan Başka sevgili buldun Saadet hiç belli olmaz Sevgilim mesut musun? Şimdi artık yalnızım Ağlamak neye yarar Zalimin zulmü varsa Sevenin Allahı var Bu sevgiye düştüm neden Kendimi unuttum ben Daha senden hiç fayda yok Gençliğim gitti elden Şimdi artık yalnızım Ağlamak neye yarar Zalimin zulmü varsa Sevenin Allahı var