Yves Rocher pure light fondöten kullananlar var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Pinarekinciler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
P

Pinarekinciler

Forum Okuru
Yves Rocher pure light fondöten kullananlar var mı?

Yves Rocher pure light fondöten renkleri melek kadınlar kulübü Yves Rocher pure light fondöten yorum forumda.​

Arkadaşlar fondöten arıyorum ama iyi bir marka olsun istiyorum. Cildimde pütürlü görüntü olsun istemiyorum her gün ise gidiyorum cildim akşama kadar dökülüyor resmen. O yüzden akmayan ve akşama kadar kusursuz duracak bir fondöten arıyorum. Yves Rocher pure light fondöten nasıl kullananlar var mı? Cildim biraz koyu hangi tonunu almalıyım?

Merhabalar
Yves Rocher iyi bir markadir zaten çoğu arkadaşım cilt temizleyici ürünlerini ve likit kapaticilarini kullananlar var oldukça memnunlar. Aldığınıza pişman olmayacaksınız. Yves Rocher pure light fondöten kusursuz bir kapatıcılığı ile ciltte uzun süre bozulmadan durur ve aynı zamanda ciltteki kusurları kusursuzca gizler. Aynı zamanda aydınlık renklere sahip fondötenler aydınlık katar cildinize. Pürüzsüz kusursuz cildiniz aynı zamanda oldukça doğal görünür. Göz altlarında çevresinde halkalar filan varsa mutlaka deneyin ustaca kapatacaktır.

Yves Rocher ürünleri hakkında tereddüt yaşıyorsanız mutlaka aşağıdaki konuya bakın. Yorumlarda Yves Rocher ürünleri kullananların yorumlarını inceleyebilirsiniz. "Yves Rocher ürünlerini kullananlar"