Yüz temizleme jeli hüsranı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Alyaaa20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A

Alyaaa20

Forum Okuru
Yüz temizleme jeli hüsranı
Kızlarrr kızlar acil bakın nolur kafayı yiyecegim.. Yüzümde oyle aşırı sivilce olan bir insan değilim ama arkadaşım Yves Rocher'in yüz temizleme jelini kullanıyordu ben de özendim baya temiz oluyor falan demişti çünkü, T Shop'ta indirim varken ben de gittim neutrogena pembe greyfurt yüz temizleme jeli aldım karma bir cildim var kullandigimdan beri alnımı sivilce tarlasına çevirdi resmen. Burnumda da ağrılı sivilce çıkardı. Bir yakınım da cildinin altındaki sivilceleri yüzeye cikariyodur kullanmaya devam et sonradan yüzün pürüzsüz olur dedi ama sanırım dayanamıcam çünkü onunla yüzümü yikadığım her sabaha yeni bi sivilceyle uyanıyorum. Bu konu da fikri olan arkadaslar beni aydinlatabilir mi kullanmaya devam edeyim mi sizce? Onerdiginiz sabun,jel, tonik venemlendirici varsa söylerseniz çok memnunolurum,mümkünse sivilce yapmayanindan🙁

Merhaba, yüzde oluşan sivilceler bir çok koşuldan kaynaklanabilir. Stres, sağlıksız beslenme, sigara, kullanılan kozmetikler, ilaçlar, pko , hormonal problemler vs. Öncelikle sivilcenin nedeni tespit edilmeli ve tedavideki yaklaşım buna göre olmalı. Bir dermatoloğa görünün. Bunun dışın da yüzününüzü yıkadıktan sonra kağıt havlu kullanın. Kil maskesi yapın . 2 günde bir doğal maden suyuyla yüzünüzü temizleyin.